Πρόταση αποχώρησης για την Α.Ε. Καραϊσκάκης από την Γ Εθνική

Μετά τον Διαγόρα Σεβαστής. μια ακόμη ομάδα η οποία πρωταγωνίστησε τα τελευταία χρόνια, η Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας, φετινή κυπελλούχος Γ Εθνικής, σκέφτεται να μην  λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα.

Έπειτα από ΔΣ που διεξήχθη στην ΑΕ Καραϊσκάκης, αποφασίστηκε ότι στη Γενική Συνέλευση που αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα, θα κατατεθεί πρόταση η ομάδα να μην κατέβει τη νέα αγωνιστική σεζόν στον Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς υπάρχει η πεποίθηση πως στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει χώρος για μια ομάδα σαν την ΑΕ Καραϊσκάκης. Υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια στην αρτινή ομάδα για τη γενικότερη αβεβαιότητα που επικρατεί στο Πρωτάθλημα, χωρίς να είναι σαφές πόσες ομάδες πέφτουν ή πόσες ανεβαίνουν.

Επίσης, στο σωματείο επικρατεί απογοήτευση για τη στάση του κόσμου της πόλης που θεωρείται ότι δε στήριξε την ομάδα και δείχνει να μην τη χρειάζεται, όπως επίσης και για τους παράγοντες του τόπου και την ΕΠΣ Άρτας. Υπάρχει η αίσθηση στους ανθρώπους της ομάδας ότι το ποδόσφαιρο είναι μόνο για τις Α.Ε. και όχι για σωματεία σαν την ΑΕ Καραϊσκάκης, όπως επίσης και η απορία για τη στάση του αρμόδιου Υπουργού, που εξέφραζε την ικανοποίησή του, ενώ τα ερασιτεχνικά σωματεία παραγκωνίζονται.

Τέλος, η ομάδα παρακαλεί τους γηγενείς ποδοσφαιριστές να κάνουν υπομονή μέχρι τη Γενική Συνέλευση, ενώ οι αθλητές που κατάγονται από άλλες πόλεις, πλην Άρτας, καλούνται να επικοινωνήσουν με τη διοίκηση για να πάρουν τις «ελευθέρες» τους!

Από artagoal