Πρωτιά για τις Νεάνιδες του Ασκληπιού

Με νίκη συνέχισαν οι νεάνιδες του Ασκληπιού τις υποχρεώσεις τους, αφού επιβλήθηκαν με σκορ 3-0 επί του ΓΣ Νίκαιας και κατέλαβαν την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική αφού οι αθλήτριες του Ασκληπιού πιο έμπειρες και πιο ουσιαστικές δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Νίκαιας.
Στο 1ο σετ ο Ασκληπιός δε βρήκε αντίσταση και κέρδισε άνετα με 25-7. Η ίδια σχεδόν εικόνα και στο 2ο σετ το οποίο έληξε με σκορ 25-16.
Στο 3ο σετ η ομάδα της Νίκαιας αντέδρασε και προσπάθησε να κυνηγήσει το σκορ. Η ομάδα του Ασκληπιού είχε τον έλεγχο και διατηρούσε μια διαφορά 3-4 πόντων για να κερδίσει τελικά το σετ με 25-22.
Η προπονήτρια του Ασκληπιού είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες σχεδόν τις αθλήτριες.
Α Σ Ασκληπιός (Βασίλεβα):Γεωργίου, Βράκα (λ), Μπόζιου, Παπαθεοδώρου, Γατσά, Σκέμπη, Χύτα, Τσιούκα, Γεωργάκη, Αναστασίου, Ταμπρατζή,Κόκκαλη,Κωστοπούλου(λ), Γεωργίου.
Γ Σ Νίκαιας (Ματίκας):Μπλιάτσου, Μπούγαλη, Ζιώγα, Κοσμέτου, Βογιατζή, Ακριβούλη, Ψαρούλη, Κωσταρέλου, Ψαρούλη, Αετοπούλου, Καζαρλή, Μήχαλε (λ), Παναγούλη(λ)