Α Σ Μετέωρα: Έκτακτη Γ. Σ. και προβληματισμός για την συμμετοχή στην Γ Εθνική

Ο Α Σ Μετέωρα εξασφάλισε την άνοδο στην Γ Εθνική αλλά η διοίκηση   ανακοίνωσε έκτακτη Γενική Συνέλευση εκφράζοντας προβληματισμούς ακόμη και για την συμμετοχή στην Εθνική κατηγορία.  Η ανακοίνωση:

«Στις 29/4/2018 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, μεταξύ άλλων, εκφράστηκε ο έντονος προβληματισμός και η αγωνία για την έλλειψη ενδιαφέροντος και στήριξης της προσπάθειας από τον φίλαθλο κόσμο της πόλης.
Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα της πόλης μας ανεβαίνει στη Γ Εθνική και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση (15 βαθμοί διαφορά από τη δεύτερη ομάδα) και ο κόσμος δείχνει παγερά αδιάφορος για το εγχείρημα.
Πιθανώς τα πρόσωπα του παρόντος Δ Σ και οι ενέργειες μας να μην εμπνέουν τους φιλάθλους της πόλης.
Επειδή η προσπάθεια θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη και δαπανηρή, πρέπει να γίνει από την αρχή συζήτηση για το αν πρέπει να ανεβεί η ομάδα στα Εθνικά πρωταθλήματα , με ποιόν τρόπο , με ποιους να στηρίζουν και ποιους να διοικούν .
Για τους παραπάνω λόγους καλούμε τα μέλη του Α.Σ. Μετέωρα σε Έκτακτη Γενική συνέλευση την Κυριακή 13/5/18 στις 19: 30 .
Επί μη απαρτίας η Γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 20/5/18 την ίδια ώρα στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καλαμπάκας.
Το Δ Σ του Α.Σ. Μετέωρα