Σε μπαράζ παραμονής με την Καβάλα ο Ασκληπιός

Με ήττα έκλεισε την κανονική περίοδο η ομάδα του Ασκληπιού στην Α2 γυναικών. Στο τελευταίο παιχνίδι ,με αντίπαλο τον  Λαγκαδά γνώρισε την ήττα με 3-1 και πλέον επικεντρώνεται στο παιχνίδι που θα κρίνει ,υπό προϋποθέσεις ,την παραμονή του ή όχι στην κατηγορία.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική αφού ο Ασκληπιός ταξίδεψε με την ομάδα των κορασίδων θέλοντας αφενός να δώσει τη χαρά της συμμετοχής στα μικρά κορίτσια και από την άλλη να δώσει το χρόνο στις γυναίκες να ξεπεράσουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών ώστε να είναι απολύτως έτοιμες για το παιχνίδι της Κυριακής με την ομάδα της Καβάλας.
Ήταν ένα παιχνίδι που και οι δυο προπονητές χρησιμοποίησαν τις κορασίδες τους και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και συστήματα.
Τα  σετ 25-18, 25-21, 23-25, 22-11.
ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ (Γεωργιάδης): Μουράτι, Νικολαίδου, Τσακιλτζή, Τορλαχίδου, Μουλαδάκι, Αντωνίου, Τερζίδου, Μιχου, Πουρνάρα, Στεργίου, Τσιούλα, Μπαταράκα, Αργυρίου(λ), Νερσέσοβα (λ).
ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Βασίλεβα):Παπαθεοδώρου, Γεωργίου, Σκέμπη, Μπόζιου, Κωστοπούλου (λ), Μπαντίκου, Φουτσιτζή, Γκιούρκη, Ταρατόρα, Αναστασίου, Μπρουσιάκη.