Σε φιλικό Διγενής-Απόλλων Λάρισας 0-1

Φιλικό ματς δόθηκε στην Οιχαλία ανάμεσα στον πρωταθλητή ΕΠΣ Τρικάλων Διγενή Νεοχωρίου και τον πρωταθλητή στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Απόλλωνα Λάρισας .

Μετά από ένα ματς που είχε ρυθμό , η ομάδα της Λάρισας που ήταν καλύτερη, κέρδισε 1-0 με γκολ του Τρικαλινού Βαγγέλη Ανδρέου στο 37΄ και μετά από γκολ του επίσης Τρικαλινού Περικλή Μηνά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Κολοβό στο 76΄.

Με τον Διγενή ο οποίος πήρε μια γεύση από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας ενόψει και της συμμετοχής στην Γ΄Εθνική, αγωνίστηκε και ο Αποστόλης Γούτσιος ο οποίος μάλλον θα συνεχίσει την καριέρα του στην Οιχαλία και στην Γ΄Εθνική.

Διγενής Νεοχωρίου (Κώστας Ζαφείρης): Καρατζάς, Χασιώτης, Γκαγκαστάθης, Μακρής, Γούτσιος, Γιώτας, Τσιούκας, Τρικρικάς, Λαγκαδινός, Γκαντιάς, Παπαθανασίου
Έπαιξαν και οι: Νταής, Ξεφτέρης, Ξεφτέρης Χρ., Νικολάτος, Τασούλας, Καλατζής

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Μάρκου, Ανδρέου, Ιβανίδης, Σουλίδης, Διβανές, Σαχινίδης, Μηνάς, Συράκος.
Έπαιξαν και οι: Φιρινίδης, Σκούπρας, Γιαννακόπουλος, Ιορδανίδης, Καμπέρης, Κυριάκος, Κολοβός, Γκουντρουμπής, Καρακατσάνης