Σημαντική Γενική Συνέλευση για τον Ερασιτέχνη Α Ο ΤΡΙΚΑΛΑ-ΔΕΥΤΕΡΑ 20/11

Ο Ερασιτέχνης Α Ο ΤΡΙΚΑΛΑ έχει ανακοινώσει για την προσεχή Δευτέρα 20 Νοεμβρίου και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου την γενική του  συνέλευση . Πρόκειται για σημαντικής σημασίας γενική συνέλευση η οποία εκτός της ενημέρωσης για τις δράσεις και την Ακαδημία έχει  και εκλογικό χαρακτήρα καθώς θα γίνουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η …Μάνα του λόχου που λέγεται ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  ΤΡΙΚΑΛΑ  είναι ο Ερασιτέχνης.

Είναι μέρα ευθύνης για όλους τους Τρικαλινούς φιλάθλους οι οποίοι καλό είναι να προσέλθουν όσοι περισσότεροι γίνεται, να εγγραφούν μέλη στον ερασιτέχνη και το σωματείο να έχει στήριξη, γερή βάση , φωνή , έτσι ώστε ο Α Ο ΤΡΙΚΑΛΑ να συνεχίσει την πορεία του στον χρόνο έχοντας έναν ερασιτέχνη δυνατό.
Ώρα ευθύνης για τον κάθε Τρικαλινό που σέβεται την ιστορία της ομάδας .

Ο Ερασιτέχνης είναι ο θεματοφύλακας της ιδέας της ιστορικής και λαοφιλούς ομάδας των Τρικάλων.

Όσα περισσότερα είναι τα μέλη τόσο πιο δυνατός θα είναι ο ερασιτέχνης Α Ο ΤΡΙΚΑΛΑ.
Θα γίνει επίσης ενημέρωση για την σπουδαία εξέλιξη να αποκτήσει ο Ερασιτέχνης ΑΟΤ τις γηπεδικές του εγκαταστάσεις στην περιοχή της Σωτήρας, όπου παραχωρήθηκε από τον Δήμο Τρικκαίων έκταση για την κατασκευή προπονητικού κέντρου.

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Με βάση τις διατάξεις του ισχύοντος καταστατικού του εδρεύοντος στα Τρίκαλα ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου, με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ – Α.Ο.Τ.», ανακοινώνεται στα μέλη του, ότι στις 20 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 20:00 μ.μ., θα διεξαχθεί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, Γενική Συνέλευση των μελών του σωματείου, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1). Έγκριση Οικονομικού και Διοικητικού Απολογισμού.
2). Ενημέρωση των μελών για την λειτουργία των τμημάτων υποδομής του σωματείου και την κατασκευή προπονητικού κέντρου, στην Σωτήρα του Δήμου Τρικκαίων, κατόπιν παραχώρησης έκτασης 30 στρεμμάτων για το σκοπό αυτό από τον Δήμο Τρικκαίων.
3). Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ενδεκαμελούς διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.
Οι ενδιαφερόμενοι να θέσουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους στο Δ.Σ. οφείλουν να καταθέσουν σχετική έγγραφη αίτηση, έως την προτεραία της διενέργειας της Γ.Σ., στον Γ. Γραμματέα του Δ.Σ., Γεώργιο Παναγιώτου, οδός Κολοκοτρώνη 29, 1ος όροφος, τηλ. 6932276155.
Δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται έχουν μόνο τα ήδη εγγεγραμμένα και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, εφόσον στο πρόσωπό τους έχει συμπληρωθεί διετία από την κτήση της ιδιότητας του μέλους.
Η Γ.Σ. θα είναι ανοικτή στο ευρύτερο κοινό των Τρικάλων, και στα πλαίσια ενημέρωσης του συνόλου των τρικαλινών φιλάθλων, θα επιτραπεί η συμμετοχή και παρουσία σε αυτή και μη μελών του σωματείου, χωρίς όμως δικαίωμα ψήφου και συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία.
Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν μέλη του σωματείου δύνανται να το πράξουν κατά την ημέρα της διενέργειας της Γ.Σ., υποβάλλοντας σχετική αίτηση και καταβάλλοντας την προβλεπόμενη από το καταστατικό συνδρομή εγγραφής, ύψους 20 €.
Τρίκαλα 10 Νοεμβρίου 2017
Για το Δ.Σ. του Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΡΔΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ