Συνεχίζουν στον Απόλλωνα Λάρισας Ανδρέου -Διβανές-Σαχινίδης-Σκούπρας και άλλοι εννέα

Ο Τρικαλινός αμυντικός Βαγγέλης Ανδρέου (φωτό) και ο Πέτρος Διβανές πρώην της Φαρκαδόνας είναι στους 13 παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας οι οποίοι ανανέωσαν την συνεργασία τους ενόψει φουτμπολ λιγκ.

Επίσης , πρώην παίκτες του ΑΟΤ όπως οι Σαχινίδης, Σκούπρας θα παίξουν και τη νέα σεζόν στην νεοφώτιστη ομάδα της Λάρισας.

Η πρώτη ανακοίνωση: «Ο Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι μετά από συζητήσεις του προέδρου μας κ. Παναγιώτη Μαντζανά, συμφώνησε και ανανέωσε την συνεργασία του, για την σεζόν 2017-18, όπου θα βρεί την λαρισινή ομάδα στην Football League, με τους εξής ποδοσφαιριστές:

1) Κολοβό Ιωάννη
2) Συράκο Νικόλαο
3) Σαχινίδη Βασίλη
4) Σάββα Αθανάσιο
5) Ιορδανίδη Νικόλαο
6) Καρακατσάνη Πλάτωνα

Ευχόμαστε στους παίκτες να είναι υγιείς και δυνατοί και να βοηθήσουν τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει σαν ομάδα, για καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Η εκτίμηση μας στο πρόσωπο σας, είναι δεδομένη. Η απόδοση σας στους αγωνιστικούς χώρους, πιστεύουμε να είναι η αναμενόμενη…»

H δεύτερη ανακοίνωση: «Παρουσία και του προπονητή κ. Σάκη Θεοδοσιάδη ήρθε σε συμφωνία με άλλους επτά (7) ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ ώστε να συνεχίσουν στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-18. Η άποψη της διοίκησης συνεπικουρούμενη και από την τεχνική ηγεσία είναι, ότι οι παίκτες αυτοί, κρίθηκαν με βάση το ποδοσφαιρικό τους ταπεραμέντο, ότι μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, στην ΠΑΕ ανεξάρτητα από την μεγαλύτερη κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα.

Με την απαράμιλλη αγωνιστικότητα τους και την ευπρέπεια που τους διέκρινε, εκτιμήθηκαν δεόντως από όλη την «οικογένεια» του Απόλλωνα και είναι σίγουρο ότι και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να πετύχει η ομάδα μας, τους φιλόδοξους στόχους που έχει χαράξει η διοίκηση. Οι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν και θα συνεχίσουν στον Απόλλωνα είναι οι εξής:

1) Σουλίδης Νικόλαος
2) Φιρινίδης Ιωάννης (Τ)
3) Διβανές Πέτρος
4) Ιβανίδης Δαβίδ
5) Καμπέρης Κωνσταντίνος
6) Ανδρέου Ευάγγελος
7) Σκούπρας Κωνσταντίνος

Καλή σεζόν με υγεία παιδιά και όλοι ΜΑΖΙ με πίστη να συνεχίσουμε να κάνουμε όλη την ποδοσφαιρική χώρα να μιλάει με σεβασμό για εμάς…».