ΣΟΑΤ Αργυρό μετάλλιο ο Σικοβέλας στην Σλοβενία

Μεγάλη διεθνή επιτυχία για τον Μιχάλη Σικοβέλα  του ΣΟΑΤ καθώς κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο βαθμολογούμενο G1 Slovenia Open που διεξήχθη στο Μάριμπορ της Σλοβενίας  στις 24-25 Φεβρουαρίου.
Αφενός η επιτυχία αυτή δίνει βαθμούς ώστε να εισαχθεί ο αθλητής στην Εθνική μας Ομάδα αφετέρου παίρνει πόνους για την παγκόσμια κατάταξη.
Στον πρωταθλητη το αγώνα ο Σικοβέλας αγωνίστηκε ενάντια σε αθλητή Εθνικής Πολωνίας  όπου έγινε μεγάλη μάχη και ο αθλητής μας κέρδισε 13-10.
Στον δεύτερο αγώνα του με ψυχολογία στα ύψη κέρδισε εύκολα τον Βέλγο με 0-2.
Στο ημιτελικό κέρδισε αθλητή Εθνικής Γαλλίας με 13-7.

Στον τελικό θα αντιμετώπισε τον πρωταθλητή Ευρώπης από Κροατία όμως η ατυχία του στέρησε την δυνατότητα να διεκδικήσει το Χρυσό καθώς ο τραυματισμός του στον ημιτελικό ήταν αδύνατο να ξεπεραστεί και μην θέλοντας να ρισκάρουμε αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί.
Πολύ μεγάλη διεθνή επιτυχία απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους που δείχνει το επίπεδο του αθλητή του ΣΟΑΤ και με μεγάληο βαθμολογικό όφελος.
Το Δ Σ του Συλλόγου, το προπονητικό τιμ και οι συναθλητές του συγχαίρουν τον Σικοβέλα για την επιτυχία του όπως και την οικογένειά του για την στήριξη.