Σωτήρης Αντωνίου: «Είμαστε στην 3η θέση κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά»

Ο τεχνικός των A O Tρίκαλα , Σωτήρης Αντωνίου, στην συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ,   αλλά και στο πόσο μακριά είναι τα Τρίκαλα από την Σούπερ Λιγκ. 

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν, την εξαιρετική εμφάνιση για εμάς απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, τακτικά ήμασταν άριστοι σε όλο το ματς. Κλείσαμε καλά τους χώρους και στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση, του εύχομαι τα καλύτερα στο πρωτάθλημα, εμάς το παιχνίδι σήμερα είχε απλή διαδικασία μετά το πρώτο ματς στην έδρα μας, ήρθαμε να το διασκεδάσουμε, κάνουμε καλή εμφάνιση και κρατάω το χειροκρότημα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο γκολ που σημειώσαμε στο τέλος του αγώνα. Για εμάς πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και το παιχνίδι της Κυριακής που έχουμε».

Αν και κατά πόσο βρίσκονται τα Τρίκαλα μακριά από την πρώτη κατηγορία: «Τα Τρίκαλα είναι μακριά από την Σούπερ Λιγκ 19 ολόκληρα χρόνια. Εμείς τώρα είμαστε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μια πάρα πολύ καλή ομάδα, κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Νομίζω ότι η σημερινή μας εμφάνιση και γενικά η οργάνωση που έχει η ομάδα, θεωρώ ότι αξίζει κάποια στιγμή στο επόμενο χρονικό διάστημα να είναι η ομάδα των Τρικάλων στην πρώτη κατηγορία, διότι είναι ένας σύλλογος που έχει ιστορία και πάρα πολύ κόσμο και νομίζω ότι έχει όλα αυτά που χρειάζεται για να βρεθεί στην Σούπερ Λιγκ».