Σωτήρης Μανωλόπουλος: «Να κάνουμε ρεκόρ νικών»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος για τον προτελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου Τρίκαλα-Δόξα Λευκάδας δηλώνει:

«Θα αρχίσω το blog μου με την ήττα που κάναμε στον Παναθηναϊκό. Ένα παιχνίδι που δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Μια ομάδα από τις κορυφαίες στην Ευρώπη σίγουρα η πιο φορμαρισμένη μπήκε σοβαρά πήρε διαφορά από την αρχή και την κράτησε μέχρι τέλους.

Το σημαντικό και εκεί πρέπει να σταθούμε είναι ότι και οι 2 ομάδες μας συνεχίζουν στην Euroleague και πηγαίνουν στα play-offs με πλεονέκτημα έδρας κάτι που έχει να γίνει χρόνια και ευχή όλων μας είναι να δούμε και τις 2 ομάδες μας στο Final-4.

Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα εμείς έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα σημαντικό ρεκόρ, να φτάσουμε τις 10 νίκες αριθμό ρεκόρ για την ομάδα των Τρικάλων. Από την στιγμή που ο βασικός στόχος έχει επιτευχθεί προσπαθούμε να βρούμε ομαδικά και ατομικά κίνητρα για να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Στόχοι υπάρχουν ακόμα για την ομάδα πρέπει όμως να είμαστε ρεαλιστές να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο και τρόπο σκέψης. Είναι υποχρέωσή μας να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό τελείωμα της χρονιάς με ότι αυτό συνεπάγεται.»

Τσαλδάρης ( Δόξα Λευκάδας)

17799277_1542848809089960_8349778152297954197_n

«Λίγο πριν το τέλος του πρωταθλήματος ετοιμαζόμαστε για το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι μας αυτή τη φορά κόντρα στα Τρίκαλα. Μετά από τη προσπάθεια που κάναμε με μια ομάδα υψηλού επιπέδου όπως η ΑΕΚ, η οποία δυστυχώς δε συνοδεύτηκε από νίκη, θέλουμε να συνεχίσουμε με τα ίδια στοιχεία, να πάμε στα Τρίκαλα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να κερδίσουμε.

Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα που έχει συνοχή και χημεία και παραδοσιακά μέσα στην έδρα τους ανεβάζουν το ρυθμό του παιχνιδιού και το πάνε εκεί που θέλουν. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό και να κάνουμε μια καλή εμφάνιση εκτός έδρας,που μας έχει λείψει και στοιχίσει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

Θεωρώ ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και ελπίζω να κάνουμε αυτά που πρέπει για να φύγουμε νικητές.»