Σπουδαίες επιδόσεις από τους μικρούς του ΓΑΣ ΖΕΥΣ Τρικάλων

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου , στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα των 15χρονων ,που τους δίνει το δικαίωμα να ελπίζουν ότι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους που διεξάγεται στην Καβάλα στα μέσα Ιουλίου, θα πρωταγωνιστήσουν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΄.

 Η ΜΗΤΣΙΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ μετά την σπουδαία νίκη της στο διασυλλογικό πρωτάθλημα πεντάθλου πριν από 15 ημέρες, έλαβε μέρος και στο ατομικό αγώνισμα των 300 μέτρων με εμπόδια, ήταν πρώτη  και σημείωσε χρόνο 47΄΄12 που είναι μια από τις καλύτερες επιδόσεις στην Ελλάδα .

 Ο ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ κέρδισε την σφυροβολία με νέο ατομικό ρεκόρ 54,78 μέτρα και εξασφάλισε την συμμετοχή του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

 Ο ΓΚΑΛΗΣ – ΝΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ κέρδισε τον ακοντισμό με μία από τις καλύτερες επιδόσεις  και με νέο ατομικό ρεκόρ 54,50 μέτρα, και προκρίθηκε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ κέρδισε και την δισκοβολία με επίδοση 37,96 μέτρα.

  Η ΚΕΦΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ  στα 150 μέτρα σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ με 20΄΄05 και προκρίθηκε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

 Ο ΜΑΝΟΥΣΚΟΣ ΛΟΥΚΑΣ στα 150 μέτρα επίσης σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ με χρόνο 18΄΄48 και προκρίθηκε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

#Η ΓΩΓΟΥΛΗ ΛΥΔΙΑ-ΑΓΟΡΙΤΣΑ στο αγώνισμα της σφυροβολίας πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με 37,30  μέτρα, ήταν πρώτη και προκρίθηκε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

 Η ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ 4Χ300 μέτρα των κοριτσιών , αποτελούμενη από τις ΒΑΓΕΝΑ ΝΙΚΟΛ , ΟΚΚΑ ΒΑΣΙΑ, ΜΗΤΣΙΟΥΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ , ΚΕΦΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ , μετά από ένα εξαιρετικό αγώνα ,σημείωσαν πολύ μεγάλη επίδοση με 2΄58΄΄27 και κατέκτησαν την πρώτη θέση .

Εκτός όμως από τις σημαντικές προκρίσεις , πολύ καλές εμφανίσεις και ατομικές επιδόσεις και μετάλλια κατέκτησαν ΄.

Ο ΤΣΙΩΛΗΣ ΘΩΜΑΣ στην δισκοβολία ήταν δεύτερος με επίδοση 37,76 μέτρα.

Η ΜΠΟΥΛΜΠΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ στην σφυροβολία ήταν δεύτερη με επίδοση 30,64 μέτρα.

 Η ΟΚΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ στα 150 μέτρα σημείωσε χρόνο 20΄΄92 και ήταν πέμπτη.

 Η ΒΟΥΤΣΕΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ στον ακοντισμό ήταν πρώτη με επίδοση 23,66 μέτρα

 Η ΜΑΝΤΑΛΙΑ ΗΛΙΑΝΑ στην σφυροβολία  ήταν τρίτη με επίδοση 29,18 μέτρα.

Η ΜΠΑΝΤΗ ΕΥΓΕΝΙΑ στον ακοντισμό ήταν τρίτη με επίδοση 21,83 μέτρα.

Καλές θέσεις κατέλαβαν ΄.

Ο ΚΟΛΙΤΣΑΣ ΜΑΡΙΟΣ στην δισκοβολία ,ήταν τέταρτος με επίδοση 33.33 μέτρα.

 Η ΚΑΚΟΥΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ στην σφυροβολία ήταν τέταρτη με επίδοση 29,18 μέτρα.

 Ο ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ στα 1000 μέτρα ήταν πέμπτος και πέτυχε χρόνο 3΄08΄΄ 74.

 Η ΤΖΙΑΤΖΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στην σφυροβολία πέτυχε βολή 26,56 μέτρα.

Η ΟΚΚΑ ΕΛΕΝΗ στην σφυροβολία πέτυχε επίδοση 23,04 μέτρα.

  Η ΒΑΓΕΝΑ ΝΙΚΟΛ ΣΤΑ 80 μέτρα σημείωσε χρόνο 11΄΄49.

 Η ΤΑΜΠΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ στα 80 μέτρα σημείωσε χρόνο 12΄΄33.

 Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού θα είναι το ερχόμενο Σάββατο το απόγευμα στην πόλη μας, με το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Ανδρών – Γυναικών, όπου συμμετέχουν η Θεσσαλία, η Δυτική Μακεδονία, η  Ήπειρος, η Κέρκυρα, και η Λευκάδα.