Στα Γιάννενα ο Σδράκας-Στην Γ΄Εθνική οι Ίκαροι

«Το Δ.Σ των Ικάρων ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Σδράκα.
Η επαγγελματική εξέλιξη του Κ. Σδράκα ως προπονητή είναι προτεραιότητα για τον ίδιο αλλά και για όσους αγαπούν το μπάσκετ και πιστεύουν στους νέους Ελληνες προπονητές.
Ετσι λοιπόν η πρόταση που δέχτηκε με μακροχρόνιο συμβόλαιο από γειτονική ομάδα της πόλης των Ιωαννίνων ήταν τόσο καλή, που δεν θα μπορούσε να αρνηθεί αλλά και εμείς να σταθούμε εμπόδιο σ’αυτήν.
Κάνοντας τον απολογισμό της περσινής χρονιάς οφείλουμε να δώσουμε τα εύσημα στον κόουτς Σδράκα γιατί συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας η οποία κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα αγωνίζεται πλέον στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Ευχαριστώντας λοιπόν τον κόουτς, του ευχόμαστε να πετύχει τους στόχους του γιατί το αξίζει πραγματικά.
Για το νέο τεχνικό επιτελείο της ομάδας θα σας ενημερώσουμε σύντομα .»

Στην Γ΄Εθνική οι Ίκαροι

Συγχωνεύτηκαν Μαχητές Πεύκων και Παναθλητικός Συκεών και έτσι οι Ίκαροι είναι στην Γ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Τα Δ.Σ. του Παναθλητικού Πειραματικού Συκεών και των Μαχητών Δόξας Πεύκων προχωρούν στην κάτωθι κοινή ανακοίνωση:
Ζούμε σε μέρες που οι υγιώς σκεπτόμενοι άνθρωποι του αθλητισμού, για να μπορούν το δυνατό να το κάνουν δυνατότερο, ενστερνίζονται το ρητό:
«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ»
Έτσι και εμείς στο Δήμο ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ, 2 ομάδες με ξεχωριστή πορεία και σημαντική ιστορία, αποφασίζουμε την συνένωση των δυνάμεών μας και την κοινή πορεία για το μέλλον. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την υλοποίηση μιας πολύ ισχυρής ομάδας τόσο στον Δήμο Νεαπόλεως Συκεών όσο και σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη!
Η διαδικασία συγχώνευσης έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους ενώ για αγωνιστικούς λόγους, τη σεζόν 2017 – 2018 έχουν δρομολογηθεί τα ακόλουθα:
Η γυναικεία ομάδα θα συνεχίζει να αγωνίζεται στην Α1 ως Παναθλητικός Πειραματικό Συκεών.
Η ανδρική ομάδα θα αγωνίζεται ως Μαχητές Πειραματικό Πεύκων καθώς έχει ολοκληρωθεί η συγχώνευση των αντρικών τμημάτων.

Τα μικρότερα αγωνιστικά τμήματα (Κ20, εφηβικό, νεανίδες, παίδες, κορασίδες) θα λειτουργήσουν ενιαία και κάτω από την ομπρέλα της αντρικής και γυναικείας ομάδας αντίστοιχα.
Καμία απολύτως αλλαγή δεν θα υπάρξει και στα τμήματα ακαδημιών τα οποία σήμερα – μετά τη συνένωση – απαριθμούν πάνω από 350 παιδιά!

Με εκτίμιση
Η διοίκηση του ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΚΕΩΝ
Η διοίκηση των ΜΑΧΗΤΩΝ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ».