Στην Γ Εθνική ο Αγροτικός Αστέρας

Με ανακοίνωσή του ο απερχόμενος μεγαλομέτοχος (μετά από μια πενταετία) Ηλίας Θεοδωρίδης επιβεβαίωσε αυτό που διαφαινόταν το τελευταίο διάστημα, την εκκαθάριση και λύση της ΠΑΕ, που αυτόματα σημαίνει τον υποβιβασμό στη Γ΄ Εθνική (μετά από τρία χρόνια σερί στη Φούτμπολ Λιγκ, όπου ο Ερασιτέχνης θα κληθεί να βρει λύσεις για την… αναστήλωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, με όσα οικονομικά μέσα διαθέτει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά από ένα χρονικό διάστημα αναμονής τριάντα περίπου ημερών για να δρομολογηθεί η επόμενη ημέρα στην ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932, όπως ήταν προγραμματισμένη, θα ήθελα σε συνέχεια της προηγούμενης γραπτής τοποθέτησής μου να σημειώσω:

Ενδιαφέρον για την απόκτηση των μετοχών της ομάδας έδειξαν δύο ιδιώτες ωστόσο δεν μπορέσαμε να βρούμε την κοινή συνισταμένη για να προχωρήσει η πώλησή τους.

Τη Δευτέρα (10/7) ξεκινάει η διαδικασία για την εκκαθάριση της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 με το νομικό σύμβουλο της ομάδας αλλά και το φοροτεχνικό να είναι ενημερωμένοι για τις κινήσεις που θα πρέπει να ακολουθηθούν. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 και αδερφό μου Δημήτρη και τις οικογένειές μας.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα το Γιώργο Βράκα που ήταν δίπλα μου αυτά τα πέντε χρόνια βοηθώντας τόσο εμένα όσο και την ομάδα. Επίσης τα μέλη του Δ.Σ. που βρέθηκαν δίπλα μου κατά τη διάρκεια της θητείας μου στην προεδρία της ομάδας. Τους υπαλλήλους που εργάστηκαν με ζήλο, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 και πίστεψαν στον όνειρό μου για τη δημιουργία των προϋποθέσεων ώστε να φτάσει στις υψηλότερες θέσεις των τελευταίων χρόνων».

Ο ΠΜΑΣ Αγροτικός Αστέρας δεν… έπεσε από τα σύννεφα με την εξέλιξη του «λουκέτου» στην ΠΑΕ (εκκαθάριση και «λύση»), αφού διέρρεε ότι ουσιαστικά το περίμενε τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες και ήταν σχετικά προετοιμασμένος, περιμένοντας την… επισημοποίηση.

Αφού κυλήσει το Σαββατοκύριακο, από Δευτέρα, ο Ερασιτέχνης θα… μαζευτεί για να σχεδιάσει τα επόμενα βήματα.

Πρώτη κίνηση στη… σκακιέρα για τη διοίκηση του Χρόνη Αρετάκη δείχνει η πρόσκληση ενδιαφέροντος σε οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο προς εμπλοκή (επένδυση, χορηγία, χρηματοδότηση…), για να γνωρίζει με τι οικονομικά μέσα θα πορευτεί και αν είναι μόνος ή όχι, στην επιστροφή των «σταχυοφόρων» στη Γ΄ Εθνική, μετά από μια τριετία στη Φούτμπολ Λιγκ. Κοινώς, κάλεσμα και… άνοιγμα προς πάσα κατεύθυνση.

Αυτή η διορία και η αναμονή πάντως δεν θα «τραβήξει» πολύ (ούτε καν στα τέλη του μήνα), αφού δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, στο νέο σχεδιασμό, σε τεχνικό επιτελείο και ρόστερ.

Και φυσικά οριοθέτηση στόχων για τον Αγροτικό, χωρίς πανικό βέβαια, αλλά με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό, με γνώμονα και τη στάθμη ανταγωνισμού στον όμιλο που θα τοποθετηθεί.

Όπως όλα δείχνουν, κανείς από το φετινό δυναμικό δεν θα είναι του χρόνου στους «πράσινους», αφού ακόμα και ο νεαρός Παύλος Έππας (είχε συμβόλαιο σε ισχύ, από τα «σπλάχνα» της ομάδας) πήρε την ελευθέρας του.

Το ρόστερ του έφερε τον τερματισμό στην εξάδα, σε πλήρη αποσύνθεση και αποδόμηση και άπαντες σε… άλλες πολιτείες…

Το δεδομένο είναι ότι θα χρειαστεί υπομονή και στήριξη από τον κόσμο, στην επανεκκίνηση του Αστέρα, σε άγνωστες ακόμα συνθήκες (ακριβές μοντέλο λειτουργίας και χρηματοδότησης).

arenafm.gr