Στις Νεάνιδες Αργώ Βόλου-Φιλαθλητικός Τρικάλων 3-0

Οι Νεάνιδες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  (με ελλιπή σύνθεση) στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι της χρονιάς ηττήθηκε από την αντίστοιχη της ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ στον Βόλο με σκορ 3-0.

 
Τα κορίτσια μας ξεκίνησαν το παιχνίδι με δυνατά η και μετά από ένα συναρπαστικό σετ λύγισαν στο τέλος χάνοντας το σετ στις λεπτομέρειες με 27-25.
 
Στο δεύτερο σετ η ομάδα μας έκανε μια κοιλιά, με επακόλουθο να μην μπορέσει να μπει ποτέ στην διεκδίκηση του σετ χάνοντας εύκολα με 25-12.
 
Στο 3ο σετ τα κορίτσια μας μπήκαν επηρεασμένα από την απόδοση του 2ου σετ και έδωσαν την πρωτοβουλία στην ΑΡΓΩ να προηγηθεί με διαφορά. Κάπου εκεί θυμήθηκαν ότι είναι ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραναν φθάσουν στην ισοφάριση 23-23. Όπως ήταν πλέον αργά για να γυρίσει το παιχνίδι και η ΑΡΓΩ με μία καλή επίθεση και έναν άσσο από τοservice τέλειωσε το σετ με 25-23 και το παιχνίδι με 3-0 σετ.
 
Συνοψίζοντας τα κορίτσια μας θα πρέπει να προβληματιστούν με τις τελευταίες εμφανίσεις, να σταματήσουν να αδικούν τον εαυτό τους και να προσπαθήσουν περισσότερο στις προπονήσεις. Επίσης θα πρέπει να προσπαθούν να μην λείπουν (όσο γίνεται) και από τα επίσημα τουλάχιστον παιχνίδια. Τίποτα δεν έχει φυσικά τελειώσει από τον πρώτο αγώνα, διεκδικούνται τα πάντα μιας και αν και χάσανε το παιχνίδι πήραν πολλούς πόντους που καθιστά την ρεβάνς ντέρμπι.