Γ΄Εθνική/ Στο Αγρίνιο οι Ίκαροι

Έτοιμη αγωνιστικά  η ομάδα  των Ικάρων, εν όψει του  κρίσιμου παιχνιδιού στο  Αγρίνιο  την Κυριακή 5 Οκτωβρίου και ώρα 17.00 στο ΔΑΚ Αγρινίου επί της τοπικής ΓΕ για την 4η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.  Ο κόουτς Μητσιάδης έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Η  αποστολή της ομάδας  θα ξεκινήσει την Κυριακή στις  12.15 για την πόλη του Αγρινίου.

O προπονητής της Γυμναστικής Εταιρίας Αγρινίου,  Σωτήρης Φαράντος ανέφερε τα εξής:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και καθοριστικής σημασίας για εμάς. Τα Τρίκαλα έχουν έμπειρους παίκτες και η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη. Ο στόχος μας αφότου ενημερωθήκαμε- την τελευταία στιγμή- ότι είμαστε στην Γ’ Εθνική είναι συγκεκριμένος: Να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε στο γήπεδο μας, με τα Γιάννενα, η βοήθεια του κόσμου ήταν συγκλονιστική και καθοριστική ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Το ίδιο ζητάμε από το φίλαθλο κοινό της Πόλης και τώρα. Θα δώσουμε το 100% για να μπορέσουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα» .

Η ΓΕΑ καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του Αγρινίου να στηρίξει την ομάδα και υπενθυμίζει πως στην είσοδο της κερκίδας θα διατίθενται κουπόνια των 3 ευρώ για προαιρετική οικονομική ενίσχυση.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ζέφυρος-Νικόπολη
ΑΟΚ Βέροιας-Φαίακας
Πτολεμαϊδα-Φίλιππος
ΑΓΣ Ιωαννίνων-Νίκη Βόλου
Γ.Ε.Αγρινίου-Ίκαροι
Ιωνικός-Πρωτέας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Νίκη Βόλου 6
2. Φαίακας Κέρκυρας 6
3. ΑΓΣ Ιωαννίνων 5
4. Φίλιππος Βέροιας 5
5. Εύαθλος Πολυκάστρου 5
6, ΑΟΚ Βέροιας 4
7. ΑΠΣ Πτολεμαΐδα 4
8. Ικαροι Τρικάλων 4
9. Νικόπολη Πρέβεζας 3
10. ΓΕ Αγρινίου 3
11. Πρωτέας Γρεβενών 3
12. Ζέφυρος Θεσ/νικης 3
13. Ιωνικός Διαβατών  3