Στον ΣΟΑΤ ο παγκόσμιος πρωταθλητής HADI MOSTEAN

Στον ΣΟΑΤ βρίσκεται ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2013 ,ο Ιρανός HADI MOSTEAN  για να συμβάλλει στην προετοιμασία της Αγωνιστικής Ομάδας του Συλλόγου  και των προαγωνιστικών τμημάτων,όπου οι μικροί αθλητές παίρνουν εκπληκτικές παραστάσεις.

Για ολόκληρο τον Σεπτέμβριο ο ΣΟΑΤ,καλύπτοντας εξ ολοκλήρου τα έξοδα ,δίνει ακόμη μια απίστευτη εμπειρία για τους αθλητές του.Δεν είναι τυχαίο που συγκαταλέγεται στους κορυφαίους συλλόγους της χώρας με πολλούς πρωταθλητές αλλά και με Πανευρωπαϊκό μετάλλιο.
2017-09-14 11.55.27 (1)
Είναι ιδιαίτερη χαρά μα και τιμή να έχουμε μαζί μας έναν τέτοιο αθλητή με απίστευτη ποιότητα και παραστάσεις και οι αθλητές μας θα κερδίσουν σπουδαίες εικόνες και εμπειρίες.
Ο HADI που ήρθε για το σπουδαίο Καμπ του Αυγούστου,παρέμεινε για ένα μήνα κατόπιν ενεργειών των ανθρώπων του ΣΟΑΤ. Είναι ενθουσιασμένος από την ποιότητα των αθλητών του ΣΟΑΤ που πιστεύει θα κάνουν πολύ μεγάλες διακρίσεις στο μέλλον. Εντυπωσιάστηκε από την πόλη των Τρικάλων και τους ανθρώπους της και νοιώθει όπως λέει σαν το σπίτι του.