Στον Βασιλειάδη ο Μπαταγιάννης και άλλοι πρόεδροι

Το ραντεβού του προέδρου της Football League, Λεωνίδα Λεουτσάκου, με τον υπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και την μεγάλη αντιπροσωπία των προέδρων των ΠΑΕ της δεύτερης κατηγορίας έγινε τελικά την Δευτέρα (21/5) στα γραφεία του υπουργείου.

Εκτός από το προεδρείο της διοργανώτριας (Λεωνίδας Λεουτσάκος – Παναγιώτης Γιαννόπουλος – Άρης Λυχναράς) ήταν και αρκετοί πρόεδροι ομάδων της δεύτερης κατηγορίας που έχουν φτάσει σε σημείο να ανησυχούν για το αν και αυτή η χρονιά θα κυλήσει χωρίς χορηγίες και έσοδα για τις ομάδες της κατηγορίας.

Οι Οδυσσέας Δράκος (Καραϊσκάκης Άρτας), Δημήτρης Μπαταγιάννης (Τρίκαλα), Αντώνης Ροκακάης (Κισσαμικός), Γιάννης Μπύρος (Δόξα Δράμας), Γιώργος Τουτζιάρης (Εργοτέλης), Κώστας Μπακαλάρος (Παναχαϊκή) ήταν οι κυριότεροι από όσους παραβρέθηκαν στην συνάντηση, ενώ θέση σε αυτή είχε και ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής, Κώστας Κατσουράνης.

Φυσικά το κυριότερο θέμα που συζητήθηκε ήταν τα έσοδα για τις ΠΑΕ της δεύτερης κατηγορίας, ενώ ζήτησαν ενημέρωση και για τις αλλαγές που είναι στο τραπέζι για τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Ο υπουργός Αθλητισμού ήταν αρκετά θετικός, έδωσε την διαβεβαίωση για την τηλεοπτική στέγη που πιθανότητα θα είναι στην ΕΡΤ, ενώ υποσχέθηκε όπως και στην προηγούμενη συμφωνία, να υπάρχει χορηγός για το πρωτάθλημα. Το δεδομένο, πάντως, είναι πως για να μπει σε έναν δρόμο και το πρωτάθλημα της Football League θα πρέπει να λυθούν τα μεγάλα ζητήματα που υπάρχουν με την FIFA, να εφαρμοστούν όσα έχουν ζητήσει οι διεθνείς ομοσπονδίες και να μπει σε μια κανονικότητα το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΠΗΓΗ footballleaguenews.gr