Τέσσερις της φουτμπολ λιγκ δεν κατέθεσαν φάκελο

Εξέπνευσε την Τρίτη (15/05) η προθεσμία των ΠΑΕ της Football League για την κατάθεση φακέλων στο πλαίσιο του δευτέρου σταδίου επιτήρησης. Και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» δεδομένα τέσσερις δεν προσκόμισαν φάκελο στην αρμόδια επιτροπή.

Συγκεκριμένα, οι ΠΑΕ Παναιγιάλειος, Πανσερραϊκός, Σπάρτη και Καλλιθέα δεν πήραν μέρος στη διαδικασία. Η… αποχή των δύο πρώτων ήταν αναμενόμενη. Η ομάδα της Λακωνίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει δηλώσεις εξόφλησης από τους ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει προσφυγές. Σε ό,τι αφορά στην Καλλιθέα, οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι είναι πιθανό να τοποθετηθεί μέσω ανακοίνωσης για τους λόγους που δεν κατέθεσε φάκελο.

Υπενθυμίζεται ότι επτά ΠΑΕ δεν πέρασαν το πρώτο στάδιο επιτήρησης, αλλά ποινή αφαίρεσης βαθμών δεν επιβλήθηκε ακόμα. Μάλιστα, επικράτησε… μπάχαλο στο Διαιτητικό όταν εκ των υστέρων οι ομάδες ενημερώθηκαν ότι δεν είχαν δικαίωμα έφεσης.

Στο συμβούλιο της Παρασκευής (18/05) στη Football League αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το αν και σε ποιο στάδιο επιβληθεί αφαίρεση βαθμών.

ΠΗΓΗ footballleaguenews.gr