Τουρνουά ανόδου: Πορφύρας-Ηρακλής Κηφισιάς-Κόρινθος στην Α1

Με τις νίκες του Πορφύρα (3-0 την Κόρινθο) και του Ηρακλή Κηφισιάς (3-0 την ΧΑΝΘ) ολοκληρώθηκε το Ειδικό τουρνουά ανόδου στην Α1 Γυναικών Βόλεϊ.

Ο Πορφύρας είχε εξασφαλίσει την άνοδο του  και  τον ακολούθησαν ο Ηρακλής Κηφισιάς μετά τη νίκη του επί της ΧΑΝΘ, που παράλληλα έδωσε και το τρίτο εισιτήριο στην Κόρινθο.

Στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας η ΧΑΝΘ ήξερε πως κυνηγούσε ένα μεγάλο θαύμα (ήθελε τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή) και στο πρώτο σετ ήταν ανταγωνιστική, αλλά μετά το 1-0 η ομάδα της Κηφισιάς έφτασε εύκολα στη νίκη.

 

Τα σετ: 25-20, 25-13, 25-13
Ηρακλής Κηφισιάς (Χουντουμάδης) Κοσμά, Λαμπρινίδου, Κουτουξίδου, Κωνσταντίνου, Κωνσταντέλου, Τσελέπη, Κόττα –λ / Γιαννέλου, Βογιατζόγλου Ι., Βογιατζόγλου Α., Κυριάκου, Χούντα.
ΧΑΝΘ (Χριστόπουλος) Αρμουτάκη, Κουνουπίδου, Κίτσιου, Αλτίνη, Μπακοπούλου, Ηλιάδου-Μάνου, Βερνάρδου-λ / Κάπα-λ, Ηλιοπούλου, Κουρτίδου, Θωμοπούλου, Κουτρουμπή.

Την ίδια ώρα κι ο Πορφύρας ολοκλήρωνε με εντυπωσιακό τρόπο την παρουσία του στο τουρνουά της ανόδου καθώς με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σφράγισε πανηγυρικά την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό του.

Ωστόσο για την Κόρινθο, αυτή ήταν η πιο γλυκιά ήττα της ιστορίας της, καθώς η ήττα της ΧΑΝΘ από τον Ηρακλή Κηφισιάς σήμανε την άνοδο της στην Α1 Γυναικών.

 

Τα σετ: 25-20, 25-21, 25-9
ΑΟΦ Πορφύρας (Πανδής) Ράπτη, Φωτεινού, Κελεσίδη, Γκολφινοπούλου, Χρήστου, Σιδεράτου, Μουστάκη-λ / Λιάρου-λ, Θαλασσινού, Μπουτσελάκου, Γκούρα, Καράκου, Ξαγοραράκη, Θεοχάρη .
Κόρινθος (Μπούκουρας) Κωστάμη, Αλατζάκη, Παναγοπούλου, Βακαλόγλου, Μπίσκου, Τομαρά, Μαργαρίτη –λ / Χατζησοφρωνίου, Δημητριάδη, Δημητροπούλου, Μπούκουρα, Ζήση, Καραβούλη, Ελευθερίου

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

No. Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Νίκες Ήττες Σετ υπέρ Σετ κατά
1 ΑΟΦ Πορφύρας 9 3 3 0 9 1
2 ΓΣΚ Ηρακλής 6 3 2 1 7 3
3 ΑΣΠ Κόρινθος 3 3 1 2 3 6
4 ΧΑΝΘ 0 3 0 3 0 9