Τσιώλης και Σιαμπάνης στο Ελευθεροχώρι

Οι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου ανακοινώνουν την απόκτηση των ποδοσφαιριστών, Απόστολου Τσιώλη και Νίκου Σιαμπάνη. 
Ο Τσιώλης (γενν.10/12/1996) αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Α.Ο Δήμητρα/Απόλλων και ανδρώθηκε στις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης (ομάδες Κ17 και Κ20), όπου σε ηλικία 17 ετών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στον Πιερικό ενώ στο πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Λουτρακίου.
Σε δηλώσεις του ο Τσιώλης τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον τόπο μου και που θα αγωνιστώ στο Ελευθεροχώρι. Πολλά παιδιά τα γνωρίζω από το παρελθόν. Εύχομαι μέσα απο το καλό κλίμα και την δουλειά να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτά που έχω δει».
Ο Σιαμπάνης είναι μεσοεπιθετικός και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες: κ20 ΠΑΟΚ, Αγροτικός Αστέρας, Παύλος Μελάς. Στις πρώτες του δηλώσεις σημείωσε: «Θεωρώ ότι ήταν πολύ καλή επιλογή για μένα η ομάδα του Ελευθεροχωρίου. Μου αρέσει το κλίμα στην ομάδα. Από την πλευρά μου θα βάλω τα δυνατά μου για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τον στόχο της παραμονής.