Β ΓΥΝΑΙΚΩΝ/ Φιλαθλητικός Τρικάλων-ΣΠΑ Καρδίτσας 3-2

Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα ο οποίος κρίθηκε στο πέμπτο σετ, η ομάδα Βόλεϊ γυναικών του Φιλαθλητικού Τρικάλων, κέρδισε στο κλειστό της Μπάρας την ομάδα του ΣΠΑ Καρδίτσας με σκορ 3-2 για την 4η αγωνιστική.

Μετά τα δύο σετ της γειτονικής ομάδας η μηχανή του Φιλαθλητικού πήρε μπρος και με άψογη υποδοχή πήρε τα τρία επόμενα σετ και τη νίκη από τον πράγματι αξιόλογο αντίπαλο. Συγχαρητήρια για την ψυχή που έβγαλαν οι αθλήτριες. Επόμενος αντίπαλος η ομάδα των Σουφλαρίων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Με νίκη επί της Λαρισινής ομάδας η ομάδα θα ταξιδέψει με ανεβασμένη ψυχολογία στην Ιτέα Φωκίδος για το καθοριστικό για τη συνέχεια παιχνίδι. Η νίκη είναι αφιερωμένη στην Βαλληνδρά Ελένη και  Μπουρλή Ιωάννα που δίνουν το δικό τους αγώνα στην Γ΄Λυκείου για την επίτευξη των στόχων.

Φιλαθλητικός (Γεροβάιος): Μουρατλάρι Βάσω, Βασδέκη Δέσποινα, Κουφογιάννη Ναταλία, Κρεμυδιώτη Νίκη. Φερμελή Χριστίνα, Παναγούλη Νότα, Γαλανού Άννα, Χριστοδούλου Κατερίνα, Παναγιωτάκη Ζωή, Ζαφειροπούλου Βανέσα, Ζαφειροπούλου Ειρήνη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Φιλαθλητικός Τρικάλων-ΣΠΑΚ 3-2
Ιτέα-Φιλαθλητικός Λάρισας 0-3
Φθία Λαμίας-Φιλαθλητικός Αμπελώνα 3-1
Σουφλάρια Λάρισας-Ελασσόνα 0-3
Αργώ Βόλου-Α.Σ.Λάρισας 0-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΕΛΑΣΣΟΝΑ 12
2. ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 12
3. ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ 11
4. ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ 9
5. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 7
6. Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ 6
7. ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2
8. ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 1
9. ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1
10. ΙΤΕΑ 0