Βαρυτιμιάδης: «Eυτυχισμένος που γνώρισα κόσμο στα Τρίκαλα»

O Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης μπασκετμπολίστας των Τρικάλων μετά το τελευταίο ματς της σεζόν στη Ρόδο δήλωσε:

«Θα αφήσω τον κόουτς να μιλήσει για το παιχνίδι το σημερινό. Θέλω να μιλήσω για μένα και τα Τρίκαλα και τη σχέση που έχω  χτίσει εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες που είχα. Τους  προπονητές και τον κόουτς που με εμπιστεύτηκε αυτή τη χρονιά. Θέλω να πω ότι είχα ένα δύσκολο καλοκαίρι, με μία δύσκολη εγχείρηση. Παρ’ όλα αυτά, ο κόουτς με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε τις ευκαιρίες και θεωρώ ότι θα μπορούσα να δώσω περισσότερα.

Είμαι ευτυχισμένος που γνώρισα κόσμο στα Τρίκαλα. Τη διοίκηση του φιλάθλους, τα πάντα. Να ευχαριστήσω  όλους, για όλα όσα μου έδωσαν αυτά τα τρία χρόνια. Καλή επιτυχία στη Ρόδο στα πλέι οφ και στον κόουτς (σ.σ. Καστρίτη) για την επόμενη χρονιά αν και ευελπιστώ να είμαστε μαζί».

Χρήστος Σαλούστρος (μπασκετμπολίστας Κολοσσού H Hotels): «Καλό Πάσχα με υγεία. Παίξαμε ένα πολύ όμορφο ματς σήμερα. Ευχαριστήσαμε και το κοινό να τους ευχαριστούμε που ήρθαν. Αν εξαιρέσουμε δύο κακές παρενθέσεις, ειδικά το ματς με το Λαύριο όπου βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας. Θεωρώ ότι το όνειρο που είχαμε στο μυαλό μας, μόνοι μας το κάναμε να μην υφίσταται πλέον, αλλά θεωρώ ότι έχουμε χρόνο να αναπληρώσουμε.

Μπαίνουμε ως έβδομοι στα πλέι οφ. Το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα που μας ταιριάζει αθλητικά. Θα προετοιμαστούμε για τη σειρά και θεωρώ ότι έχουμε να δείξουμε πολλά πράγματα και να είμαστε ανταγωνιστικοί για τη συνέχεια».