Βέροια-ΑΟΤ 0-1/ Με το δεξί το 2018

Πήρε αυτό που ήθελε ο Α Ο Τρίκαλα στη Βέροια, κέρδισε με 1-0, ήταν η πρώτη ιστορικά νίκη των Τρικάλων στην έδρα της Βέροιας και η ομάδα συνεχίζει στα ψηλά της βαθμολογίας. Ανώτερα τα Τρίκαλα σε όλο το ματς , είχαν την συντριπτική κατοχή της μπάλας ειδικά στο πρώτο μέρος και με ένα γκολ του Μιλοσάβλιεφ στο ντεμπούτο πήραν το πολύτιμο τρίποντο.

Με κατοχή μπάλας 70% τα Τρίκαλα στο πρώτο ημίχρονο και την Βέροια απλά να αμύνεται, οι παίκτες του Α Ο Τρίκαλα δεν κατάφεραν να διασπάσουν την αντίπαλη αμυντική γραμμή και να απειλήσουν ιδιαίτερα, αλλά ούτε και να βρουν δίχτυα στις ελάχιστες ευκαιρίες τους.
Στην βασική 11αδα για πρώτη φορά με τη φανέλα των Τρικάλων οι Ντακόλ και Μιλοσάβλιεφ, άτυχος ο Καπός τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά και η ομάδα πήγε σε αναγκαστική αλλαγή.
Τα Τρίκαλα που στο πρώτο μέρος είχαν 2 τελικές στην εστία, 4 κόρνερ και έκαναν 13 φάουλ.
Η Βέροια είχε μόλις μια τελική , έκανε 7 φάουλ και από κει και πέρα μόνο άμυνα.

4΄ Κόρνερ ο Γκόλιας, στο δεύτερο δοκάρι ο Μιλοσάβλιεφ σουτ πάνω από την εστία.
6΄ Κεφαλιά στην περιοχή ο Πάνος στα χέρια του Γιαγκόζη η μπάλα.
16΄Ο Μιλοσάβλιεφ αφύλαχτος στην περιοχή έπιασε αέρα και έχασε σημαντική ευκαιρία.
32΄Κόρνερ από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Τόμιτς στην περιοχή, το σουτ η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία της Βέροιας.
42΄Ο Ουνγιαλίδης αφύλαχτος στην περιοχή σούταρε η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Αποστολίδη.

Με αναγκαστική αλλαγή πάλι τα Τρίκαλα στις αρχές της επανάληψης. Ο Γκόλιας αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και αποχώρησε στο 56΄. Η Βέροια πήρε χώρο στο γήπεδο και έπαιξε πιο ανοιχτά.
Το ματς άνοιξε και τα Τρίκαλα βρήκαν περισσότερους χώρους αλλά και τον δρόμο για τη νίκη. Ο ΑΟΤ ολοκλήρωσε το ματς με κατοχή μπάλας 60-40.

62΄ Απ΄ ευθείας κόρνερ του Γροντή από δεξιά, ο Γιαγκόζης έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ.


63΄ το 0-1 . Ο Ζγκούρι βρήκε κάθετα τον Μιλοσάβλιεφ και αυτός με το αριστερό σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιαγκόζη ανοίγοντας το σκορ.
Ντεμπούτο με γκολ για τον Σέρβο του ΑΟΤ.
72΄ Ζήτησαν πέναλτι τα Τρίκαλα σε ανατροπή του Ζφκούρι στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε παίζεται.
75΄ Σουτ ο Ζγκούρι, μπλόκαρε ο Γιαγκόζης.
87΄Μεγάλη ευκαιρία ο Μιλοσάβλιεφ, μόνος του στην περιοχή σούταρε την μπάλα άουτ.

94΄Νέα μεγάλη ευκαιρία τα Τρίκαλα με τον Ντακόλ που έφυγε στην αντεπίθεση σούταρε αλλά ο Γιαγκόζης έπεσε και απέκρουσε σωτήρια.

Bέροια (Χαραλαμπίδης): Γιαγκόζης,Σουλιώτης,Καψάλης,Κοζάκης,Δαμιανάκης (86΄Λαζόπουλος),Λάσκαρης,Μπλέτσας (39΄ λ.τρ. Οφέϊ) ,Δορής (71΄Γιαμόα),Ουνγιαλίδης,Μπαστιάνος,Βανκεβάϊ.

Α Ο Τρίκαλα (Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος,Γκόλιας (56΄Χιντζίδης), Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος (46΄Γροντής),Τζόκιτς,Τόμιτς,Μιλοσάβιλεφ,Ντακόλ,Καπός (15΄λ.τρ.Ζγκούρι)

Διαιτητές: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)-Νατσιόπουλος (Μακεδονίας)-Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες:Δαμιανάκης (Βέροια), Καψάλης (Βέροια), Μιλοσάβλιεφ (Α Ο Τρίκαλα),