Βοσνιάδης:»Ήμασταν καθαροί απέναντι στην ομάδα»

Μετά τον αγώνα στα Τρίκαλα για το κύπελλο, ο προπονητής της Κέρκυρας Αλέκος Βοσνιάδης ο οποίος πέρασε και από τον πάγκο των Τρικάλων την περασμένη περίοδο, μίλησε για τις αποδοκιμασίες  φιλάθλων προς το πρόσωπό του και για το παιχνίδι:

«Παρόλο που το διάστημα που ήρθαμε εμείς η ομάδα των Τρικάλων ήταν σε μια μεγάλη αποχή με τα χιόνια και μπήκαμε σε ένα πρωτάθλημα, Τετάρτη-Κυριακή για ενάμιση μήνα να διεκδικήσουμε αποτελέσματα με δέκα βαθμούς πίσω. Όταν στραβώνει ένα αποτέλεσμα είναι να σαν κάνεις διπλή ήττα. Δεν το άντεξε η ομάδα, δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα να συνεχίσει την προσπάθεια . Μια πολύ καλή ομάδα ίσως ήταν από τα καλύτερα υλικά που είχα όλα μου τα χρόνια σαν προπονητής. Θα ήθελα πολύ αυτή την ομάδα να την έχω από την περίοδο της προετοιμασίας.

Ήμασταν καθαροί απέναντι στην ομάδα, εμείς ζητήσαμε να φύγουμε γιατί όταν δεν πετυχαίνεις τον στόχο ο οποίος ήταν ένας στόχος δύσκολος, με 9 ή 10 βαθμούς διαφορά να κυνηγήσουμε δύο ομάδες οι οποίες ήταν άχαστες παντού. Θεωρήσαμε ότι είναι πιο τίμιο να φύγουμε από την ώρα που δεν επετεύχθη ο στόχος και να μην καθόμαστε εδώ να κοροϊδεύουμε ανθρώπους και να παίρνουμε τσάμπα χρήματα. Ήταν πιο αντρίκεια η στάση μας . Ο κόσμος δεν τα γνωρίζει αυτά, ο κόσμος γνωρίζει αυτά που διαβάζει ή αυτά που του μεταφέρουν κάποιοι. Εμείς ήρθαμε εδώ ήμασταν τίμιοι κάναμε αυτό που έπρεπε σαν προπονητές και σαν τιμ. Αυτή που ήταν μέσα στην ομάδα και δίπλα από την ομάδα γνωρίζουν καλά ποιος είναι ο Βοσνιάδης. Εντάξει τον κόσμο δεν μπορείς να τον αλλάξεις γνώμη. Εγώ αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι η ομάδα να αλλάξει κατηγορία. Έχει δυναμική, μαθαίνω ότι φέτος έχει μεγάλη ηρεμία, είναι τακτοποιημένη αυτό είναι πολύ σημαντικό και να το διαφημίζεται και εσείς. Πιστεύω ότι οι ομάδες μόνο με ηρεμία και οργάνωση μπορούν να πετύχουν στόχους. Ας μην έχει βαθμούς αυτή την στιγμή , πιστεύω ότι με το πρόγραμμα που ακολουθεί μπορεί να πάρει βαθμούς και με μια ενίσχυση να είναι τελείως διαφορετική η κατάσταση. Εύχομαι το καλύτερο για την ομάδα. Σε όποια πάμε είναι χαρά μας και τιμή μας. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Τρικάλων και στον συνάδελφο καλή πορεία και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

Για τον αγώνα είπε :
«Έπρεπε να κερδίσουμε αν θέλαμε να συνεχίσουμε. Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο δεν δικαιούμαστε τίποτε από το δεύτερο παρόλο που βάλαμε παίκτες φρέσκους, επιθετικογενείς για να μπορέσουμε να αλλάξουμε την εικόνα. Εαν δεν πατήσεις περιοχή αν δεν βγάλεις φάσεις πάνω στην περιοχή του αντιπάλου είναι φυσιολογικό να μην έρθει τέρμα. Οργανώθηκε ο αντίπαλος στο δεύτερο ημίχρονο, έκλεισε το χώρο . Δεν σκοράραμε συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα ο στόχος μας είναι εκεί κοιτάμε τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια. Η ομάδα έχει αδικήσει τον εαυτό της και είναι ανταγωνιστική. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά. Ήρεμα θα συνεχίσουμε θα κάνουμε , 2-3 προσθήκες τον Δεκέμβριο και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας.»