Ξεκινά το τουρνουά τζούνιορ ΕΠΣΤ

Η ΕΠΣΤ διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου στην κατηγορία τζούνιορ. Οι αγώνες αρχίζουν στις 9 Απριλίου ημέρα Κυριακή στις 11 π.μ. Οι πρώτες αγωνιστικές:

A ΟΜΙΛΟΣ

Πυργετός-Πορταϊκός
Πηγή Β-Καλλιδένδρι
Μετέωρα Α-Αμπελάκια Άγ. Γεώργιος
Πύργος-Αγία Μονή
Α.Ο. Τρίκαλα Α-Δήμητρα Α
Ρεπό Άγιοι Απόστολοι

Β ΟΜΙΛΟΣ

ΑΟΤ κορίτσια-Δήμητρα Β
Σαράγια-Πηγή Α
Ακαδημία 1-Νεοχώρι
Μετέωρα Β-Α.Ο. Τρίκαλα Β
Δήμητρα Γ-Φαρκαδόνα

α.  Στο πρωτάθλημα JUNIOR  θα  συμμετέχουν αθλητές που γεννήθηκαν το έτος 2006 και νεότεροι.

β. Στο πρωτάθλημα JUNIOR  οι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται:

Α. Οι ημεδαποί με πιστοποιητικό γέννησης και φωτογραφία προσφάτου εκδόσεως (τελευταίο έτος),   θεωρημένη από το Δήμο και με την κατάσταση υγείας η οποία θα πρέπει να είναι θεωρημένη από γιατρό  και την Ε.Π.Σ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ.

Β. Οι αλλοδαποί με το πρωτότυπο του διαβατηρίου τους (όχι φωτοτυπία) ή με πιστοποιητικό γέννησης της χώρας προέλευσής τους, μεταφρασμένο επίσημα στην ελληνική γλώσσα και πρόσφατη φωτογραφία θεωρημένη από δικηγόρο και  με την κατάσταση υγείας ποδοσφαιριστών,  η οποία θα πρέπει να είναι θεωρημένη από γιατρό) και την Ε.Π.Σ. Τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ.

γ. Το πρωτάθλημα της κατηγορίας JUNIOR σε περίπτωση δυσχερών καιρικών συνθηκών ενδέχεται να διακοπεί για χρονικό διάστημα, ύστερα από εισήγηση του  Δ.Σ.

δ. Οι αγώνες της κατηγορίας JUNIOR θα διεξάγονται  κάθε Κυριακή,  σε αθλητικά κέντρα ή γήπεδα που θα ορίζει η Επιτροπή Πρωταθλημάτων, ανάλογα με τις ανάγκες της αγωνιστικής ημέρας και σε συνδυασμό  με το πρόγραμμα των άλλων κατηγοριών.

ε. Η κάθε ομάδα θα αποτελείται από οκτώ ποδοσφαιριστές (9 Χ 9) και οι αγώνες θα διεξάγονται σε δύο ημίχρονα διάρκειας 25΄, με ενδιάμεση ανάπαυλα 5΄.

στ. Οι αγώνες θα διεξάγονται σε γήπεδο διαστάσεων   60 Χ 45 μ., δηλαδή το μισό ενός κανονικού γηπέδου.  Οι εστίες του γηπέδου  θα είναι διαστάσεων 4 μ. μήκος και 2 μ. ύψος, και η μπάλα που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι 4άρα (τεσσάρα).

ζ. Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να δηλώσει στο φύλλο αγώνα μέχρι και είκοσι (20) ποδοσφαιριστές, στους οποίους  δύναται να συμπεριλάβει μέχρι πέντε (5) αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές.  Για τους επιπλέον των 20 ποδοσφαιριστών απαιτείται η συγκατάθεση του αντίπαλου σωματείου.

Επιτρέπεται απεριόριστος αριθμός αλλαγής ποδοσφαιριστών και η επαναχρησιμοποίηση αυτών, χωρίς τη διακοπή του αγώνα.  ΔΕΝ ισχύει το οφ σάιντ

η.  Δεν θα τηρηθεί βαθμολογία

Η χρήση των επικαλαμίδων είναι υποχρεωτική για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές καθώς και τα γάντια από τους τερματοφύλακες.

Οι αντιπρόσωποι – υπεύθυνοι των σωματείων που δηλώνονται στη δήλωση συμμετοχής των σωματείων, θα είναι και οι υπεύθυνοι για την τήρηση της τάξης στη διάρκεια των αγώνων των ομάδων τους. Θα πρέπει η δική τους συμπεριφορά να αποτελεί παράδειγμα φίλαθλου πνεύματος για τους αθλητές των ομάδων.