Πλήθος κόσμου στην ετήσια γιορτή του ΣΟΑΤ

2e1ax_default_entry_1_20140130-122844_1

Στο κέντρο «ΘΕΣΣΑΛΙΣ» ο σύλλογος ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ της πόλης μας , ο ΣΟΑΤ πραγματοποίησε την ετήσια γιορτή και έκοψε και την βασιλόπιτα.

Αθλητές, αθλήτριες , γονείς και φίλοι του συλλόγου κατέκλυσαν την αίθουσα του κέντρου και παραβρέθηκαν περίπου 700 άτομα σε μια μέρα χαράς για τον σύλλογο. Ο ΣΟΑΤ, αποτελεί έναν από τους μαζικότερους αθλητικούς συλλόγους όχι μόνο για τα Τρίκαλα αλλά και σε Πανελλήνιο επίπεδο. Εκατοντάδες παιδιά διοχετεύουν την ενέργειά τους μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες του ΣΟΑΤ στο άθλημα του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ. Η δουλειά που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια είναι εξαιρετική και κάθε χρόνο ο σύλλογος ανεβαίνει επίπεδο αφού πέρα από την άθληση των παιδιών ο ΣΟΑΤ μετρά διακρίσεις σε Πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο. Οι άνθρωποι του Τρικαλινού συλλόγου και οι προπονητές έχουν κάνει ακουστό το όνομα της πόλης και αποτελούν διαφημιστές της περιοχής μας. Δεν είναι λίγες οι φορές που σύλλογοι από άλλες χώρες όχι μόνο από την Ελλάδα φιλοξενούνται στα Τρίκαλα μέσα από τις διοργανώσεις και εκδηλώσεις του ΣΟΑΤ. Αυτό θα γίνει και πάλι με τον ερχομό δύο Βουλγάρικων συλλόγων από Σόφια και Μπάνσκο στα Τρίκαλα. Ενώ υπάρχει και νέα πρόσκληση για μετάβαση του ΣΟΑΤ στο Λέτσε.
Ο ΣΟΑΤ ευχαριστεί τον Χρήστο Σαρακατσιάνο για την βοήθειά του στην μεγάλη γιορτή του συλλόγου με την χορήγηση των μηχανημάτων ήχου.
Τα φλουριά έτυχαν οι Δανάη Αθανασιάδη, Αναστασία Λαφαζάνη και Αριστοτέλης Οικονόμου. Τα παιδιά κερδίζουν αθλητικό εξοπλισμό προσφορά του συλλόγου.