Προκρίθηκε στο Πανελλήνιο πάλης ο Γιώργος Τσιακάρας

2e1ax_default_entry_9-_20140226-121141_1

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα η β΄ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων με την συμμετοχή και του ΑΠΣ Τρίκαλα.

 

Το υψηλό επίπεδο των αγώνων ήταν παράγοντες ιδιαίτερα ενθαρρυντικοί και μας δίνουν τη δυνατότητα αισιοδοξίας για το μέλλον του αθλήματος.

Από τον ΑΠΣ Τρίκαλα συμμετείχαν οι αθλητές: Μαγκούτης Γεώργιος στα 69 kgr, Κουφοχρήστος Κων/νος στα 76 kgr και Τσιακάρας Γεώργιος στα 76 kgr.

Από αυτούς, προκρίθηκε στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος (στην τελική φάση συμμετέχουν οι οκτώ καλύτεροι αθλητές από όλη την Ελλάδα) ο Γιώργος Τσιακάρας και μαζί με τους Σακοράφα Ηρακλή και Γκαραβέλα Νίκο, θα συμμετάσχουν στους τελικούς οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Πτολεμαΐδα στις 29 Μαρτίου 2014.

Στη σειρά των πολλαπλών δράσεων και των αγωνιστικών επιτυχιών του συλλόγου μας προστίθεται για φέτος ο μεγάλος αριθμός προκριθέντων στην τελική οκτάδα πανελλήνιων αγώνων.

Ο σύλλογός μας στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι το παιδί και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.
Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα-Τσιακάρας Νίκος