Θλίψη στην ΕΟΠΕ για την απώλεια της Ίλας Παναγιώτας Ιωακείμ
Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) εκφράζει τη βαθιά της λύπη για τον πρόωρο θάνατο της Ίλας Παναγιώτας Ιωακείμ, μιας εκ των πολύτιμων συνεργατών της.
Η προσφορά της Ίλας Παναγιώτας Ιωακείμ
Η Ίλα Παναγιώτα Ιωακείμ υπηρέτησε με αφοσίωση στην ομάδα των ευρωπαϊκών προγραμμάτων της ΕΟΠΕ, όπου απέδειξε το επαγγελματισμό και τη συνέπειά της. Η παρουσία της στην Ομοσπονδία ήταν συνεχής, προσφέροντας βοήθεια και υποστήριξη σε κάθε ανάγκη που προέκυπτε.
Επιπλέον, ανέλαβε σημαντικό ρόλο ως μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της ΕΟΠΕ, συμβάλλοντας σημαντικά στη διαφάνεια και την οργάνωση των διαδικασιών.
Συλλυπητήρια από την Ομοσπονδία
Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της Ομοσπονδίας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της Ίλας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.
