Συναρπαστική 3η αγωνιστική του Nations League

Οι ποδοσφαιρόφιλοι παρακολούθησαν ματσάρες για μεγάλους παίκτες στις αναμετρήσεις της Παρασκευής (02/10) για την 3η αγωνιστική του Nations League.

Ανατροπή στην κορυφή της League A

Στον Α’ Όμιλο της League A, το Βέλγιο κατάφερε να επικρατήσει 3-0 της Τουρκίας στη Λιέγη, εκμεταλλευόμενο την ισοπαλία (1-1) μεταξύ Γαλλίας και Ιταλίας. Με αυτή τη νίκη, οι Κόκκινοι Διαβόλοι ανέβηκαν στη δεύτερη θέση του ομίλου με έξι βαθμούς.

Πρωταγωνιστής για τη βελγική ομάδα ήταν ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ σε 10′ και 59′, ενώ το τρίτο γκολ ανέβασε ο Λουκάκο στο 76′, ύστερα από ασίστ του Ντε Κετελάρε.

Δραματικά αποτελέσματα σε άλλες αναμετρήσεις

Μεγάλη ήττα υπέστη η Ρουμανία, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να είναι ο κορυφαίος παίκτης στο 6-0 της Πολωνίας, σημειώνοντας το 7ο χατ-τρικ με την εθνική του και φτάνοντας τα 92 γκολ συνολικά. Στον Δ’ Όμιλο της League B, η Βοσνία ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Σουηδία στο τελευταίο ματς του Έντιν Τζέκο με την εθνική ομάδα.

Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής

Α’ Όμιλος League A

  • Βέλγιο – Τουρκία: 3-0
  • Γαλλία – Ιταλία: 1-1

Β’ Όμιλος League B

  • Ουγγαρία – Γεωργία: 1-0
  • Ουκρανία – Βόρεια Ιρλανδία: 0-3

Επόμενη αγωνιστική

Πρόγραμμα 4ης αγωνιστικής

  • 05/10 21:45 Γαλλία – Βέλγιο
  • 05/10 21:45 Ιταλία – Τουρκία
  • 05/10 21:45 Ουκρανία – Ουγγαρία
  • 05/10 21:45 Βόρεια Ιρλανδία – Γεωργία
  • 05/10 21:45 Βοσνία – Πολωνία
  • 05/10 21:45 Ρουμανία – Σουηδία