Ο Γιανίκ Σίνερ αποσύρεται από το Masters του Σινσινάτι

Μετά την πρόσφατη συμμετοχή του στον Καναδά, ο Ιταλός τενίστας Γιανίκ Σίνερ ανακοίνωσε την απόφασή του να μην αγωνιστεί στο Masters του Σινσινάτι, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 13 έως τις 23 Αυγούστου.

Σημαντική απόφαση μετά τον θρίαμβο στο Wimbledon

Η απόφαση αυτή σημαίνει ότι, μετά την επιτυχία του στο Wimbledon, όπου κατέκτησε τον τίτλο του, ο Σίνερ δεν θα συμμετάσχει σε καμία άλλη διοργάνωση έως το US Open. Ο 22χρονος τενίστας επιστρέφει στην αρένα με υψηλές προσδοκίες και στόχους, αλλά η υγεία του παραμένει προτεραιότητα.

Οι λόγοι πίσω από την επιλογή του

Ο Γιανίκ Σίνερ επισημαίνει ότι η απόφαση αυτή προήλθε ύστερα από σύσταση των ιατρών του, καθώς στη διάρκεια των τελευταίων προπονήσεων παρουσίασε ενοχλήσεις στο γόνατό του. Αυτές οι ενοχλήσεις, αν και δεν φαίνονται σοβαρές, ανάγκασαν το νεαρό τενίστα να επαναξιολογήσει την κατάσταση της υγείας του.

Δηλώσεις και προοπτικές

Ο Σίνερ φαίνεται αποφασισμένος να επιστρέψει πιο δυνατός, ενώ ήδη προγραμματίζει την προετοιμασία του για το US Open, που είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος του. Ο κόσμος του τένις ανυπομονεί να δει πώς θα επηρεάσει αυτή η μικρή παύση την απόδοσή του στα επερχόμενα τουρνουά.