Σημαντικά Ερωτήματα για τον ΠΑΟΚ πριν τον αγώνα με τον ΟΦΗ

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον ΟΦΗ, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (25/10), συνεχίζεται με δύο σημαντικά ερωτηματικά. Ο προπονητής Αλέσιο Λίσι αντιμετωπίζει σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με την συμμετοχή των Δημήτρη Πέλκα και Τομ Λουσέ.

Κατάσταση Πληγωμένων Ποδοσφαιριστών

Ο Δημήτρης Πέλκας συνεχίζει την αποθεραπεία του, με την πιθανότητα συμμετοχής του στο παιχνίδι να κρίνεται ελάχιστη. Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και ο Τομ Λουσέ, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης από ενοχλήσεις στους δικεφάλους, αν και οι εξετάσεις του δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.

Αντίθετα, θετική είναι η εξέλιξη για τον Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος και φαίνεται να πλησιάζει την επανένταξή του στην ομάδα.

Επικέντρωση στην Τακτική

Κατά την προπόνηση της Πέμπτης (22/10), ο Λίσι εστίασε σε κρίσιμες τακτικές πτυχές, εφαρμόζοντας ασκήσεις επιθετικής και αμυντικής οργάνωσης, ανάπτυξης καθώς και αυτοματισμών. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό, προσφέροντας μια τελευταία ευκαιρία για αξιολόγηση των παικτών.

Επόμενες Προπονήσεις

Οι «ασπρόμαυροι» θα επιστρέψουν στο γήπεδο την Παρασκευή (23/10) στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία, με την προσοχή να επικεντρώνεται στην κατάσταση των τριών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι κρίσιμοι για την ομάδα εν όψει του αγώνα.