Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις προετοιμασίες του για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, που θα διεξαχθεί στις 25 Οκτωβρίου στις 20:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Καθημερινές προπονήσεις και ιατρικά δελτία

Στη σημερινή (21 Οκτωβρίου) προπόνηση, αναδείχθηκαν διάφορες καταστάσεις από την ιατρική ομάδα του Δικεφάλου. Ο Δημήτρης Πέλκας συνεχίζει να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, επιδιώκοντας την πλήρη αποκατάστασή του. Αντίθετα, ο Κίριλ Ντεσπόντοβ συμμετείχε σε κάποιο μέρος της προπόνησης, δείχνοντας ότι η κατάστασή του βελτιώνεται.

Κατάσταση του Τομ Λουσέ

Ο Τομ Λουσέ σημείωσε μια ήπια επιβάρυνση στους δικεφάλους του μετά την τελευταία αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Για λόγους προφύλαξης, δεν συμμετείχε στην προπόνηση. Οι εξετάσεις του έχουν βγει καθαρές, με την κατάσταση του να παρακολουθείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο.

Ενημέρωση ΠΑΟΚ

Ανάμεσα στις πληροφορίες που δημοσίευσε ο ΠΑΟΚ, σημειώνεται:

“Ο Πέλκας ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Ντεσπόντοφ συμμετείχε σε κομμάτι της προπόνησης. Ο Λουσέ, την επομένη του αγώνα με τον ΠΟΤ Ηρακλή, παρουσίασε επιβάρυνση στους δικεφάλους και για λόγους προφύλαξης δεν προπονήθηκε. Οι εξετάσεις του είναι καθαρές και η κατάσταση του θα αξιολογείται καθημερινά.”

Με αυτές τις εξελίξεις, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να παρουσιαστεί δυνατό στην επερχόμενη αναμέτρηση, συνεχίζοντας την πορεία του στο πρωτάθλημα.