Σοβαρό περιστατικό στο WNBA: Sex toy εκτοξεύεται στον αγώνα

Απόλυτα άβολη κατάσταση για τις αθλήτριες του WNBA, καθώς ένα sex toy εκτοξεύτηκε στο παρκέ κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των Λος Άντζελες Σπαρκς και των Ατλάντα Ντριμ, που διεξαγόταν στην Crypto.com Arena. Το αναπάντεχο γεγονός προκάλεσε τη διακοπή της αναμέτρησης για μερικά λεπτά.

Η άμεση αντίδραση και η σύλληψη

Η Έιντελ Ρις ανέλαβε δράση δείχνοντας τον υπεύθυνο της ενέργειας, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει. Σύμφωνα με το Front Office Sports, η ασφάλεια του γηπέδου εξασφάλισε τη σύλληψή του πριν καταφέρει να απομακρυνθεί.

Ο άνθρωπος αυτός, του οποίου η ταυτότητα παραμένει ανώνυμη, αντιμετωπίζει σοβαρές συνέπειες, καθώς του έχει επιβληθεί εφόρου ζωής απαγόρευση εισόδου σε όλους τους αγώνες και τις εκδηλώσεις του WNBA, της NBA και άλλων σχετικών πρωταθλημάτων.

Επαναλαμβανόμενα φαινόμενα και στοιχήματα

Μία μόλις μέρα αργότερα, παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε στον αγώνα των Σικάγο Σκάι με τις Γκόλντεν Στέιτ Βάλκιρις, όπου αναφέρθηκαν επίσης πολλαπλές εκτοξεύσεις sex toys από τις κερκίδες στον αγωνιστικό χώρο.

Το γεγονός αυτό έρχεται να προστεθεί σε πέντε προηγούμενα περιστατικά που καταγράφηκαν την περασμένη σεζόν στο WNBA, με μπουκ να προσφέρουν στοιχήματα για το χρώμα των επόμενων αντικειμένων.

Δηλώσεις για το περιστατικό

Η Νατάσα Κλάουντ, σχολιάζοντας την κατάσταση, τόνισε: “Οι άντρες που το κάνουν αυτό, δείχνουν επίσης ότι είναι αδύναμοι… αυτό το μίσος είναι αδικαιολόγητο και λέει περισσότερα για τις εσωτερικές συγκρούσεις αυτού του ατόμου παρά για τη συλλογική ομάδα.”