Επικράτηση του Άρη με 98-74 επί του Ερυθρού Αστέρα

Ο Άρης, σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, επιβλήθηκε του Ερυθρού Αστέρα με σκορ 98-74 στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Κύπρο, στο πλαίσιο του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης». Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο, παρά την πρώιμη φάση της προετοιμασίας.

Βασίλης Σπανούλης: Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης

Μετά την αναμέτρηση, ο προπονητής Βασίλης Σπανούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση, αλλά τόνισε τη σημασία της συνεχούς βελτίωσης.

Δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

Σχετικά με την ικανοποίησή του από την εμφάνιση: «Μας λείπουν οι Μοκόκα και Γιόβιτς, και έχουμε ολοκληρώσει μόλις 6-7 προπονήσεις όλοι μαζί. Η ομάδα ξεκίνησε τις προπονήσεις στις 18-19 Αυγούστου, αλλά επηρεαστήκαμε λόγω της απουσίας 7 παικτών για τις εθνικές ομάδες. Στις 2 Σεπτεμβρίου θα ενώσουμε δυνάμεις και θα δουλέψουμε όλοι μαζί.»

«Είδαμε θετικά σημάδια, αλλά υπάρχει ανάγκη για βελτίωση στην επικοινωνία και την ταχύτητα εκτέλεσης. Ήταν μία πολύ καλή αντίδραση για την εποχή. Από τους 11 νέους παίκτες, η επικοινωνία είναι ικανοποιητική, ωστόσο παραμένουμε ταπεινοί και επικεντρωμένοι στη δουλειά μας.»

Αναφορικά με τις 48 ασίστ σε δύο ματς: «Αυτό δείχνει τη διάθεση της ομάδας να πασάρει την μπάλα και να δουλέψει χωρίς αυτήν. Οι 27 πόντοι στο transition χθες και 29 σήμερα είναι ενδεικτικοί της επιθυμίας μας να τρέξουμε. Χρειαζόμαστε περαιτέρω βελτίωση, ειδικά σε τομείς όπως η τακτική στο γήπεδο.»

Ο Άρης δείχνει ότι έχει τα θεμέλια για μια επιτυχημένη χρονιά, με τον προπονητή του να τονίζει τη σημασία της συνέχειας και της σκληρής δουλειάς.