11ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΤΡΙΚΑΛΩΝ/ Κόσμος στην εκκίνηση και στον αγώνα επιτυχία στη διοργάνωση

Παρουσία εκατοντάδων Τρικάλων στο κέντρο της πόλης το Σάββατο 7/3  έγινε η πανηγυρική εκκίνηση του 11ου ράλι σπριντ Τρικάλων που διοργάνωσε η Λέσχη Αυτοκινήτου Τρικάλων. Την Κυριακή έγινε και ο αγώνας με επιτυχία στην περιοχή του Πλατάνου.

Στον αγώνα που μετράει για το Πανελλήνιο κύπελλο ασφάλτου συμμετείχαν αρκετά πληρώματα . Όλα τα μεγάλα ονόματα του χώρου με πολλά πρωτοεμφανιζόμενα αυτοκίνητα βρέθηκαν  στην περιοχή των Τρικάλων. Η ανηφορική ειδική διαδρομή έγινε στο κομμάτι Πλάτανος – Ελληνόκαστρο (11.750 μέτρα Χ 3) και εν συνεχεία μέσα από Λιόπρασο, Λαγκαδιά, Παλιόπυργο (service Park και ανεφοδιασμός αγωνιστικών αυτοκινήτων) τα αυτοκίνητα επέστρεφαν στην αφετηρία. Μια ειδική διαδρομή αρκετά τεχνική με  τους συμμετέχοντες, να «ανεβάζουν» πολλά χιλιόμετρα σε αρκετά σημεία  .Υπήρχαν τεχνικά κομμάτια που είχαν  γρήγορες ευθείες και πολύ τεχνικές στροφές .

Την Κυριακή 8 Μαρτίου ο αγώνας ξεκίνησε   από τον Πλάτανο ενώ οι απονομές   το απόγευμα στην Πλατεία του Πλατάνου. Πολλοί οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση νικητές του αγώνα αναδείχθηκαν οι Νίκος Καρπάνος – Δημήτρης Καρπάνος (Mitsubishi Lancer Evo), στη δεύτερη θέση ολοκλήρωσαν οι Γιώργος Αναπολιωτάκης – Αλέξανδρος Χαλκιαδάκης (Seat Ibiza KIT CAR), ενώ τη τριάδα έκλεισαν οι Αντώνης Σταφυλοπάτης – Θανάσης Τσιούκας (Opel Astra OPC). Στην 4η θέση της γενικής και πρώτοι στην F2 ολοκλήρωσαν οι Δημήτρης Kουμποτής –Σάββας Μαυροματίδης (Peugeot 106 S16).  Τον αγώνα ολοκλήρωσαν 17 πληρώματα, ενώ πήραν εκκίνηση 21.

Τα αποτελέσματα εδώ: http://www.omae-epa.gr/images/documents/11_rallysprint_Trikalon_08_03_2015_apotelesmata.pdf

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.