29 Μαϊου 2010 -Όταν ο ΑΟΤ επέστρεφε στην Β Εθνική με 4500 Τρικαλινούς στο μπαράζ της Νέας Σμύρνης

Σαν σήμερα, στις 29 Μαϊου 2010, η ομάδα του Α Ο Τρίκαλα, επέστρεψε στην Β Εθνική μετά από αγώνα μπαράζ που έδωσε με τον Βύζα Μεγάρων στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης . Η ομάδα των Τρικάλων νίκησε με σκορ 2-0. Σε αυτό το ματς σημειώθηκε μια από τις μεγαλύτερες στην ιστορία εκδρομές φιλάθλων της Τρικαλινής ομάδας, καθώς στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκαν 4500 φίλοι της ομάδας.

Η ομάδα  νίκησε , χάρη σε δύο γκολ του  Ενοκ στο 50′ και στο 92′. «Δεν είχα ξαναζήσει τέτοια εμπειρία σε μπαράζ. Να φτάσουμε τόσα κοντά στην άνοδο και να εξαρτάται από ένα παιχνίδι, είναι τρομερό. Θα το έπαιρνα κατάκαρδα γιατί όταν πήρα την απόφαση να αναλάβω τα Τρίκαλα, ήμουν βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε» δήλωσε ο προπονητής των Τρικάλων, Σάββας Παντελίδης .

Μεγάλοι πρωταγωνιστές ανεδείχθησαν οι Μίγκας και Ενοκ , με τον πρώτο να δημιουργεί και τον δεύτερο να σκοράρει.

Με το τελευταίο σφύριγμα του Τάσου Κάκου, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου στη Νέα Σμύρνη γέμισε από φιλάθλους των Τρικάλων, που έσπευσαν να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες του Σάββα Παντελίδη την επιστροφή της ομάδας στη Β’ Εθνική.

Βύζας Μεγάρων (Δημήτρης Αρναούτης): Ούλμαν, Ιωάννου, Αρκουμάνης (76′ Καραμπλάκας), Ράσιτς, Ντούνης, Ατματζίδης, Μαζιώτης (60′ Ρούσος), Αντωνόπουλος (79′ Καφαντάρης), Λισγάρας, Οκουε, Στρατάκης

Τρίκαλα (Σάββας Παντελίδης): Τόλιος, Τροΐρης, Κοιλιάρας (86′ Καρράς), Γεωργίου, Γιώτας (69′ Μαϊστρέλης), Θεοδοσιάδης, Τελκίνσκι, Σαββίδης (58′ Χρυσάφης), Μίγκας, Μανουσάκης, Ενοκ