Εξελίξεις στο γήπεδο της Δόξας Λευκάδας
Ο πρόεδρος της Δόξας Λευκάδας, Ανδρέας Νησιώτης, μίλησε στο Web Radio της ΕΟΚ για τη διαδικασία ανακαίνισης του γηπέδου της ομάδας, το οποίο αναμένεται να φιλοξενήσει όλα τα παιχνίδια στην Stoiximan GBL.
Κατάσταση του γηπέδου και έργα
Βήματα προόδου: “Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα όλα θα είναι έτοιμα. Ακριβώς τώρα έχω φύγει από το γήπεδο όπου ενσωματώνουμε τις νέες εξέδρες. Έχει ήδη ξεκινήσει το βάψιμο, ενώ η ανακαίνιση στα αποδυτήρια και το γραφείο τύπου έχει ολοκληρωθεί. Οι κερκίδες θα είναι διαθέσιμες και από τις τέσσερις πλευρές του γηπέδου, με χωρητικότητα 1600-1700 θεατών. Σήμερα είναιη μεγάλη αλλαγή, καθώς έχουν τοποθετηθεί τα πατάρια και έχουμε δημιουργήσει γυμναστήριο.”
Εδραίωση παρουσίας στη Stoiximan GBL
Σχετικά με τους αγώνες στην Λευκάδα: “Η συμμετοχή μας στη GBL είναι το θέμα που απασχολεί όλους. Διαβεβαιώνουμε ότι θα παίξουμε εδώ, όλα θα είναι έτοιμα το σαββατοκύριακο (19-20 Σεπτεμβρίου). Έχουμε δηλώσει και δεύτερη έδρα στην Καρδίτσα για ασφάλεια, περιμένοντας έλεγχο από τον ΕΣΑΚΕ.”
Στήριξη από τον κόσμο
Αξιολόγηση των διαρκείας: “Περιμέναμε 600 εισιτήρια διαρκείας, αλλά βλέπω ότι μπορεί να φτάσουμε τα 1000. Είναι σημαντική η υποστήριξη του κόσμου για την ομάδα μας.”
Ετοιμότητα της ομάδας για τη νέα σεζόν
Προβλέψεις και προσδοκίες: “Αν ήμασταν στην Elite League, θα καταλάβαινα αν η ομάδα αποδίδει όπως αναμένονταν. Στη GBL χρειάζομαι χρόνο για να κατανοήσω τη ροή των πραγμάτων. Αξιολογώ θετικά τα φιλικά και έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον προπονητή και τους συνεργάτες του. Επικεντρωνόμαστε στο σύνολο, ώστε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει όμορφο μπάσκετ.”
