Νέα Δυσκολία για τον Λεβαδειακό: Παραίτηση Πιντίλι

Ένα ακόμα πρόβλημα προστίθεται στον Λεβαδειακό, με την παραίτηση του βοηθού προπονητή, Μιχάι Πιντίλι. Η αποχώρηση αυτή δημιουργεί επιπλέον προκλήσεις για την ομάδα, η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Stoiximan Super League.

Προβλήματα και Προοπτικές για τον Λεβαδειακό

Μετά τη διακοπή λόγω των αγώνων εθνικών ομάδων, ο Λεβαδειακός καλείται να βρει νέες λύσεις, όχι μόνο αγωνιστικές αλλά και στην τεχνική ηγεσία. Ο Ηλίας Χαραλάμπους καλείται να προσαρμοστεί σε αυτή τη νέα κατάσταση, προκειμένου να αναστρέψει την κακή πορεία της ομάδας.

Οι Δηλώσεις του Μιχάι Πιντίλι

Ο Πιντίλι, ο οποίος είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Χαραλάμπους στη Στεάουα, εξήγησε την απόφασή του λέγοντας: “Για προσωπικούς λόγους αποφάσισα να μη συνεχίσω στον Λεβαδειακό. Έχω ήδη μιλήσει με τον Ηλία”.

Η παραίτηση αυτή έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για την ομάδα, που αναζητά επειγόντως βαθμούς για να ανακάμψει και να βελτιώσει τη θέση της στη βαθμολογία.