Γιώργος Μπαρτζώκας: Νέα Σεζόν, Νέες Προκλήσεις για τον Ολυμπιακό

Με αφορμή την έναρξη της φετινής Euroleague, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για την πρεμιέρα της ομάδας του, που θα φιλοξενηθεί την Πέμπτη (24/9, 21:30) απέναντι στη Μπασκόνια. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στα νέα πρόσωπα που ενσωματώθηκαν στο ρόστερ και τόνισε την σημασία των Σάσα Βεζένκοφ και Γιαν Μοντέρο.

Σημαντικές Δηλώσεις από τον Γιώργο Μπαρτζώκα

Ο Μπαρτζώκας υπογράμμισε:

  • Για τα τρόπαια: «Το να κερδίζεις τρόπαια είναι το καλύτερο συναίσθημα. Νιώθουμε χαρούμενοι και ευγνώμονες για την ευκαιρία που έχουμε.»
  • Για την ανανέωση της ομάδας: «Κάνουμε ένα μικρό rebuild. Θέλουμε χρόνο για να βρούμε τη χημεία μας στα αποδυτήρια και στο παρκέ.»
  • Για τους Βεζένκοφ και Μοντέρο: «Είναι ταλαντούχοι παίκτες, γνωρίζουν πώς να συνεργάζονται και σέβονται ο ένας τον άλλο. Αυτό μας κάνει όλους χαρούμενους.»

Βεζένκοφ: «Η Κατάκτηση της Euroleague ήταν το Όνειρό μας»

Ο Σάσα Βεζένκοφ μοιράστηκε τις σκέψεις του για την προηγούμενη σεζόν:

  • Για την κατάκτηση της Euroleague: «Αυτή η βραδιά ήταν τρομερή. Είχαμε στόχο την Euroleague και τελικά τα καταφέραμε.»
  • Για το μέλλον: «Καθε χρονιά είναι διαφορετική. Πρέπει να ζεις το παρόν, γιατί κανείς δεν ξέρει τι θα φέρει το μέλλον.»

Η Σημασία του Γιαν Μοντέρο

Ο Βεζένκοφ αναφέρθηκε και στον νέο συμπαίκτη του, Γιαν Μοντέρο:

«Ο τρόπος που παίζει τον κάνει να φαίνεται εύκολο. Έδειξε πολλά στην πρώτη του χρονιά στην Euroleague και ήρθε για να μας βοηθήσει, ενώ και εμείς να τον στηρίξουμε. Φέρνει κάτι διαφορετικό στην ομάδα μας.»