ΠΑΟΚ: Εντυπωσιακή νίκη απέναντι στη Γαλατάσαραϊ

Η ομάδα του ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει με 3-1 τη Γαλατάσαραϊ, η οποία κατέχει το CEV Cup, αποδεικνύοντας ότι η συμμετοχή της στο τουρνουά ήταν αποτέλεσμα σοβαρής προετοιμασίας.

Ενθουσιασμός από τη Δημητριάδη

Η Αθηνά Δημητριάδη, μιλώντας στο GWomen, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για αυτή τη σημαντική νίκη, εστιάζοντας στην εμφάνιση της ομάδας, η οποία χαρακτηρίστηκε από πάθος, ενέργεια και διάθεση να αγωνιστούν για κάθε μπάλα.

«Είμαι πάρα, πάρα, πάρα πολύ χαρούμενη για την ομάδα και για το αποτέλεσμα. Όμως, πέρα από τη νίκη, θεωρώ ότι τα πήγαμε καλά ακόμα και στο σετ που χάσαμε. Παλέψαμε, είχαμε το πάθος και την ενέργεια».

Ετοιμότητα για προκλήσεις

Παρότι ο ΠΑΟΚ μπήκε τελευταία στιγμή στο τουρνουά, η Δημητριάδη υπογράμμισε ότι η ομάδα ήταν πανέτοιμη να ανταποκριθεί στην πρόκληση. Ξεχώρισε τη συνοχή της ομάδας, αναφέροντας ότι η παράσταση της ομάδας θύμιζε μια οικογένεια που παλεύει μαζί.

Υποσχέσεις για το μέλλον

Η φοβερή εμφάνιση απέναντι στη Γαλατάσαραϊ αποτελεί ένα πρώτο σήμα για το τι μπορεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ στην τρέχουσα σεζόν. Η Δημητριάδη, γεμάτη αυτοπεποίθηση, δήλωσε:

«Θα δώσουμε πόνο», αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ομάδα είναι έτοιμη για τη συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η συνέντευξη της Αθηνάς Δημητριάδη στο GWomen

3-1 μέσα στην κάτοχο του CEV Cup, πώς αισθάνεσαι; «Είμαι πάρα, πάρα, πάρα πολύ χαρούμενη για την ομάδα. Ο αγώνας ήταν εντυπωσιακός και η προσπάθεια μας ήταν εμφανής».

Πώς νιώθετε που μπήκατε τελευταία στιγμή στο τουρνουά; «Δείχνει ότι είμαστε έτοιμες από την πρώτη μέρα. Η αδρεναλίνη είναι στα ύψη και έχουμε καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα».

Υπάρχει χημεία και εκτός γηπέδου; «Είμαστε πολύ δεμένες ως ομάδα, βγαίνουμε μαζί και αυτό βελτιώνει την απόδοσή μας».

Να περιμένουμε αντίστοιχες μάχες στο ελληνικό πρωτάθλημα; «Σίγουρα, ετοιμαστείτε να δώσουμε πόνο!».