Δυσκολίες για τους Μαϊάμι Χιτ: Η κατάσταση στην ομάδα και οι δηλώσεις του Κρις Μπος

Με άσχημο ξεκίνημα στη φετινή σεζόν του ΝΒΑ έχουν βρεθεί οι Μαϊάμι Χιτ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρές προκλήσεις. Ο πρώην άσος της ομάδας, Κρις Μπος, αναφέρθηκε στα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα της Φλόριντα, καθώς και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σημειώνοντας ότι οι συμπαίκτες του πρέπει να τον ενεργοποιήσουν περισσότερο, καθώς ο Έλληνας σταρ φαίνεται στατικός στο γήπεδο.

Οι δηλώσεις του Κρις Μπος για την κατάσταση των Χιτ

Σχετικά με τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες: «Έχω βιώσει τέσσερις διαδοχικές ήττες πολλές φορές στην καριέρα μου. Το πιο σημαντικό είναι να σταματήσεις την… αιμορραγία. Δεν έχει σημασία τι σου συμβαίνει, αλλά πώς το αντιμετωπίζεις. Είναι νωρίς στη σεζόν, ίσως στο μέλλον να μην θυμόμαστε καν αυτές τις μέρες, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να βγουν από την κρίση που οι ίδιοι δημιούργησαν».

Για τη συνεργασία Αντετοκούνμπο και Αντεμπάγιο: «Πρόκειται για μια τελείως νέα ομάδα, ειδικά μετά την προσθήκη ενός σούπερ σταρ όπως ο Γιάννης, ο οποίος αποσπά όλη την προσοχή των αντιπάλων και αναγκάζει σε αλλαγές στη λειτουργία της ομάδας».

Για τις αλλαγές που χρειάζονται οι Χιτ: «Πιστεύω ότι πρέπει να ενεργοποιήσουν περισσότερο τον Γιάννη μέσω pick-and-roll και pin-downs. Να τον κινούν και να του δίνουν την μπάλα ως χειριστή στην επίθεση. Αυτή τη στιγμή φαίνεται παραπάνω στατικός στο παιχνίδι».

Για τον Αντεμπάγιο: «Ο Αντεμπάγιο καλείται να αναλάβει ηγετικό ρόλο και να γίνει πιο επιθετικός. Είναι παίκτης που του αρέσει να δημιουργεί για τους άλλους και να προσφέρει ασίστ. Ωστόσο, σε αυτή την ομάδα είναι σημαντικό να κοιτάει περισσότερο το καλάθι».