Α2 ΕΣΚΑΘ/ Σε αγώνα παραμονής η ΑΕΤ με την Ζαγορά Πηλίου

Η ΑΕΤ ηττήθηκε από τους Πελασγούς Καλυβίων με 68-42 και τερματίζοντας προτελευταία στον Β΄όμιλο της Α2 ΕΣΚΑΘ θα δώσει αγώνα για την παραμονή με τον προτελευταίο του άλλου ομίλου που είναι ο Κένταυρος Ζαγοράς Πηλίου.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 25-2, 38-11 , 54-27, 68-42
ΑΕΤ (ΓΚΟΤΑΣ ΧΡ.) Τζουρτζιώτης Κ. 3, Μπαλωμένος Χρ. 6,  Διβάνης Σ.4, Λίπας Κ.,  Μπαλκίζας Θ., Κωνσταντίνης Β. 2, Μπαλωμένος Θ., Μπαϊρακτάρης Γ. 2, Κωτούλας Μ. 10, Ράμμος Α. 13(2), Φλώρος Αρ. 2.

Ο προπονητής Χρήστος Γκότας δήλωσε:   ‘’Δυστυχώς το παιχνίδι χάθηκε από το πρώτο δεκάλεπτο (25-2) αφού ότι και αν κάναμε δεν μπορούσαμε να βάλουμε καλάθι. Χάσαμε πολλά σουτ έξω από την ρακέτα, ήμασταν πολύ νευρική, δεν είχαμε τον έλεγχο τον ριμπάουντ κάναμε πολλά λάθη δεν πήραμε καμία επαφή και το κυριότερο δεν παίξουμε άμυνα όταν όλα αυτά τα κάνεις σε ένα δεκάλεπτο δεν μπορείς να διεκδικήσεις τίποτα. Στα τρία επόμενα δεκάλεπτα προσπαθήσαμε και ήμασταν κάπως καλύτεροι αλλά σαν παιχνίδι ίσως ήτανε το χειρότερο της χρονιάς. Για εμάς δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα καθώς θα διεκδικήσουμε την παραμονή μας σε αγώνα μπαράζ  . Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα των ΔΑΝΑΩΝ για την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ.’’