Άφησαν υποσχέσεις τα παιδιά του ΟΑΤ

Πραγματοποιήθηκε στον Βόλο από τον όμιλο αντισφαίρισης Μαγνησίας το Ενωσιακό πρωτάθλημα τένις. Συμμετείχε και ο όμιλος αντισφαίρισης Τρικάλων και δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά του ΟΑΤ τα οποία συμμετείχαν να κερδίσουν εμπειρίες και να δείξουν τις δυνατότητές τους. Πολύ καλές οι εμφανίσεις των αθλητών και οι υποσχέσεις για το μέλλον πολλές.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι μετά από αρκετά χρόνια ο Ο Α Τρικάλων εκπροσωπήθηκε σε αγώνες από αρκετά παιδιά και μάλιστα με δυναμική δείχνοντας έντονο συναγωνισμό. Οι Τρικαλινοί τενίστες συμμετείχαν σε όλες τις κατηγορίες του ενωσιακού.

Στα κορίτσια των 12 ετών διακρίθηκε ιδιαίτερα η Λυδία Κουκοράβα η οποία ανήκει στον Ορφέα Λάρισας αλλά προπονείται στα Τρίκαλα με τεχνικό τον Δαμιανό Ντιντή . Έφτασε μέχρι τον ημιτελικό και ελπίζεται ότι σύντομα θα ανήκει στο δυναμικό του Ο Α Τρικάλων.

Αγωνίστηκαν με επιτυχία επίσης οι Στέφανος Γεωργάκης στα αγόρια 12 ετών, ο Στέλιος Αλεξίου στην κατηγορία 14 και 16 ετών, ο Αχιλλέας Κυριάκος στην κατηγορία 16 ετών, ο Φίλιππος Αυγέρης επίσης στα αγόρια 16 ετών. Και στην κατηγορία 16 ετών κοριτσιών, η Κατερίνα Ζήκου.

Προπονητές των παιδιών η Μαριάννα Κουτανίτη και Γιώργος Καραϊσκος.

Συγχαρητήρια σε όλους για την αγωνιστικότητα και την άξια εκπροσώπηση του συλλόγου και το αθλητικό πνεύμα που έδειξαν.