Αγώνες με την ακαδημία του Ολυμπιακού έδωσαν οι μικροί της Δήμητρας

Το Σάββατο 27/8 η ακαδημία μας ταξίδεψε στον Πειραιά ως προσκεκλημένη του Ολυμπιακού με τον οποίο διατηρούμε άριστες σχέσεις. Στην αποστολή ήτανε τρία ηλικιακά γρουπ (2007 – 2008 – 2009) με 46 αθλητές στο σύνολο , συνοδευόμενοι από τους προπονητές Γκαραγκάνη , Γιαγιάκο και Γκαραγκάνη Γ.

Η αποστολή έφτασε το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο «LONDON» στην Γλυφάδα όπου και διανυκτερεύσαμε.
Η Κυριακή ήταν μια ημέρα γεμάτη δράση . Και τα τρία τμήματα αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό σε γήπεδα στον Δήμο Ρέντη ( λόγο πανδημίας δεν επιτρέπονται αγώνες στον προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού , ούτε καν προπονήσεις των δικών τους τμημάτων υποδομής ). Όλα τα τμήματα είχανε πραγματικά εξαιρετική παρουσία καθώς στάθηκαν αντάξια απέναντι σε ελίτ ποδοσφαιριστές δείχνοντας ότι και εμείς έχουμε τμήματα πολύ υψηλού επιπέδου . Αξίζει δε να σημειωθεί ότι και η συμπεριφορά όλων των παιδιών ήταν άψογη .
Πολλοί ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας σημειώθηκαν στα μπλοκάκια των σκάουτερ του Ολυμπιακού καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι παράγουμε ποδοσφαιριστές και χαρακτήρες υψηλής ποιότητας.
Όλα τα τμήματα και τα παιδιά απέσπασαν άκρως κολακευτικά σχόλια από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την αγωνιστική ,και μη , εικόνα τους.
Οι υπεύθυνοι της ακαδημίας μας Γκαραγκάνης Αποστόλης και Γιαγιάκος Νίκος συνομίλησαν για αρκετή ώρα για διάφορα ποδοσφαιρικά ζητήματα με τον τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού Ελευθεριάδη Θ. με τον οποίο διατηρούν άριστες σχέσεις .
Μετά το τέλος των αγώνων , η αποστολή μαζί με τους περίπου 30 γονείς (που με την διακριτική τους παρουσία βοήθησαν σε όλο το ταξίδι) κατευθύνθηκαν προς το επιβλητικό στάδιο «Γ. Καραισκάκης » για να παρακολουθήσουν τον αγώνα για την 11η αγωνιστική της SUPER LEAGUE μεταξύ Ο.Σ.Φ.Π και Ν.Π.Σ. Βόλος. Ο αγώνας δεν άφησε κανέναν με παράπονο καθώς είχε αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο λεπτό και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δυο πραγματικά εξαιρετικές ομάδες αλλά και να θαυμάσουν τα ινδάλματά τους.
Τα παιδιά πήραν εμπειρίες και εικόνες που δεν έχουν την ευκαιρία να πάρουν πολλοί στην ηλικία τους και θα τα συνοδεύουν για το υπόλοιπο της ζωής τους.
Η αποστολή μετά τον αγώνα πήρε τον δρόμο της επιστροφής και στις 10:00 περίπου το βράδυ έφτασε στα Τρίκαλα με απόλυτη ασφάλεια με τον τουριστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων.

 

Επίσης οι προπονητές της ακαδημίας μας συναντήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου με τον Παπαδάκο Αθ. για να κάνουν μια καθόλα ποδοσφαιρική συζήτηση ο οποίους τους επισκέφθηκε στο ξενοδοχείο που διέμεναν. Ο Παπαδάκος αγωνίζεται στην Κ19 του Ολυμπιακού ενώ εκπαιδεύτηκε στην ακαδημία μας . Υπήρχε και τηλεφωνική συνομιλία με τον Κώστα Φορτούνη που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και , δυστυχώς , λόγο υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να έρθει σε επαφή.
Ιδιαίτερη μνεία θα θέλαμε να κάνουμε στον αθλητή μας Ορέστη Τόσκα που αγωνίζεται στην Κ14 και παρά τον τραυματισμό του στην προπόνηση της Τετάρτης ακολούθησε την ομάδα για να συμπαρασταθεί στους συμπαίκτες του.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού για την άψογη φιλοξενία και για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε στο τουρνουά του Πάσχα.