Αγωνιστικές επιτυχίες και κολυμβητικές εμπειρίες με τον πρωταθλητή Γιαννιώτη για τα «δελφίνια» της ΑΕΤ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκαν οι προπονήσεις της αγωνιστικής ομάδας της Α.Ε.Τ. καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών συνεχίζοντας έτσι την προετοιμασία των αθλητών που σαν στόχο έχουν την κατάκτηση των ορίων στις ημερίδες που θα γίνουν τον Ιανουάριο σε Λάρισα και Βόλο.

Η πρώτη εξ αυτών διεξήχθη το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στο κολυμβητήριο της Λάρισας με συμμετοχή όλων των ομάδων της Θεσσαλίας. Η Α.Ε.Τ. έδωσε το παρόν με 20 αθλητές-τριες εκ των οποίων 9 απ’ αυτούς – αριθμός ρεκόρ για ομάδα της πόλης – έπιασαν τα όρια γεγονός που τους δίνει αυτόματα τη δυνατότητα να αγωνιστούν στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος αλλά και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών το καλοκαίρι στην Αθήνα.

1

Το γεγονός όμως που αποτέλεσε σημείο αναφοράς για όλους στην ομάδα ήταν η παρουσία του κορυφαίου Έλληνα Πρωταθλητή Σπύρου Γιαννιώτη ο οποίος βρέθηκε για τις γιορτές των Χριστουγέννων στη πόλη μας και κολύμπησε μαζί με τους αθλητές της Α.Ε.Τ. . Πριν από την προπόνηση ο κ. Γιαννιώτης απευθύνθηκε  στα παιδιά με ουσιαστικές συμβουλές για την ποιότητα της προπόνησης, τους στόχους που βάζουμε και το πάθος το οποίο πρέπει να έχουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ήταν μία ευχάριστη εμπειρία για όλους μας γονείς-αθλητές-προπονητές, η οποία θα επαναληφθεί στο προσεχές μέλλον.

3

Τέλος να ευχηθούμε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.