Αμανατίδης: «H ομάδα θα παρουσιαστεί την στιγμή που πρέπει ανταγωνιστική»

Ο προπονητής του Α Ο Τρίκαλα, Περικλής Αμανατίδης, μετά την πρώτη φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας με την Κ20 της ΑΕΚ, δήλωσε: 

«Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι για συμπεράσματα με την έννοια ότι είναι ακόμη πολύ αρχή. Είναι μια ομάδα εντελώς καινούργια, έχουν φύγει πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές, θα χτιστεί βήμα βήμα. Έχουμε πάρα πολύ χρόνο, η ομάδα μας θα κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες, ώστε να παρουσιαστεί την στιγμή που πρέπει ανταγωνιστική. Σήμερα μου άρεσε η διάθεση των παικτών , η προσπάθειά τους, η επικοινωνία τους, έδειξαν ότι είναι σε έναν δρόμο που αν συνεχίσουμε με αυτή την θέληση, με αυτό το μυαλό, με αυτή την προσπάθεια, τότε θα μπορέσουν να δείξουνε και μεγαλύτερη συνοχή και έτσι να γίνουν μια καλύτερη ομάδα. Πρώτα αυτός είναι ο στόχος μας και μετά να δούμε πως θα κινηθούμε βήμα βήμα. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία βιασύνη γι΄ αυτή την ομάδα , τώρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι για μεγάλη εξαγωγή συμπερασμάτων γιατί δίνουν και σε νέα παιδιά χρόνο συμμετοχής, δοκιμάζουμε και κάποια παιδιά τα οποία δεν έχουν υπογράψει στην ομάδα και δεν ξέρουμε αν θα είναι. Από την άλλη, για να τους δούμε πρέπει να τους βάλουμε και σε τέτοια παιχνίδια. Δεν κοιτάμε τώρα ούτε το αποτέλεσμα , ούτε την εικόνα. Κοιτάμε να πάρουμε όσα περισσότερα οφέλη από ένα παιχνίδι και να δούμε μέσα σε πραγματικές συνθήκες όλα αυτά τα παιδιά να τα δώσουμε μια δίκαιη ευκαιρία.
Η εικόνα της ομάδας στη συνέχεια θα δείξει και θα οδηγήσει σε τυχόν προσθήκες. Θα γίνουν σίγουρα δύο μεταγραφές το λιγότερο, με την έννοια από την αρχή είχαμε ένα τέτοιο σχέδιο , υπάρχουν δύο θέσεις που δεν έχουμε πάρει παίκτες και θα αποκτηθούν όμως ποδοσφαιριστές που θέλουμε.»