Αναγορεύτηκαν επίτιμοι διδάκτορες του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, Γιαννάκης και Duda

Mε κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η  τελετή αναγόρευσης σε επίτιμους διδάκτορες του Παναγιώτη Γιαννάκη και της καθηγήτριας του πανεπιστημίου Birmingham, Joan Duda στο νέο αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα Τρίκαλα. 

Τιμήθηκαν με τον ανώτατο τίτλο του πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την πολυετή προσφορά τους στην παρακίνηση ενασχόλησης νέων και παιδιών με τον αθλητισμό, παρουσία των πρυτανικών αρχών του Πανεπιστημίου καθώς και του γενικού γραμματέα αθλητισμού  Γιώργου Μαυρωτά.

Από την διάλεξη της Joan Duda και Α. Παπαιωάννου την οποία παρακολούθησε αλλά και συμμετείχε ο Παναγιώτης Γιαννάκης με τίτλο «ενδυνάμωση του κλίματος της ομάδας» από το papa project.

Στο εργαστήριο ψυχολογίας της άσκησης και ποιότητας ζωής του ΤΕΦΑΑ ΠΘ ξεναγήθηκαν   ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο γενικός γραμματέας αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς από τον Διευθυντή του εργαστηρίου και Κοσμήτορα , Αθανάσιο Παπαιωάννου .
Μέλη που εργαστηρίου παρουσίασαν τη δουλειά τους και μάλιστα  δοκίμασαν το περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας που δημιούργησαν μέλη του εργαστηρίου με επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Γ. Θεοδωράκη, στα πλαίσια του προγράμματος VRADA.
Οι προσκεκλημένοι  γνώρισαν επίσης φοιτητές των μεταπτυχιακών προγραμμάτων
«ψυχολογία φυσικής αγωγής» και European master in sport and exercise psychology στα οποία φιλοξενούνται φοιτητές από 12 χώρες του κόσμου. Βιβλία αθλητικής ψυχολογίας Καθηγητών του εργαστηρίου, δωρίστηκαν στον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά.

Στο αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ, ο  Παναγιώτης Γιαννάκης με τους φοιτητές και φοιτήτριες ειδικοτήτων του Σχολής.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, με τα μέλη της Ειδικότητας Καλαθοσφαίρισης και του Εργαστηρίου  Προπονητικής του ΤΕΦΑΑ.