Ανακοινώνουν συνεχώς κρούσματα covid ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2

Μετά την Καβάλα (13 κρούσματα) και τον Πανσερραϊκό(6 κρούσματα) και άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκ 2 ανακοινώνουν κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις τους και έτσι πολλοί αγώνες είναι στον «αέρα».

Το βράδυ σήμερα ή αύριο το πρωϊ θα αποφασιστεί η τύχη των αγώνων ή ακόμη και της 11ης αγωνιστικής αν τα κρούσματα αυξηθούν και σε άλλες ομάδες.
Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε 10 κρούσματα και αιτήθηκε αναβολή του αγώνα με την Ξάνθη,η Καλαμάτα επίσης ανακοίνωσε 10 κρούσματα και αιτήθηκε αναβολή του αγώνα με την Καλλιθέα, ο ΟΦ Ιεράπετρας ανακοίνωσε 7 κρούσματα και αιτήθηκε αναβολή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό Β΄, 8 τα κρούσματα στον Ολυμπιακό Βόλου ενόψει Νίκης Βόλου και γίνεται νέος έλεγχος, κρούσματα και στον Απόλλωνα Πόντου οπότε αμφίβολη η αναμέτρηση με τον Ηρακλή.
Πολύ δύσκολα θα γίνει ο αγώνας της Καβάλας με τον ΑΟ Τρίκαλα ενώ πάνω από 10 κρούσματα και σε Ηρόδοτο, Εργοτέλη, Αιγάλεω και Διαγόρα.
Όπως είναι η κατάσταση βλέπουμε ότι πάρα πολλές ομάδες (δεν αποκλείεται να προστεθούν και άλλες καθώς η μετάλλαξη όμικρον πλήττει τους πάντες) βρίκσονται υπό την επίθεση του κορωνοϊού.
Εντός ωρών οι αρμόδιοι θα αποφασίσουν πόσα ματς θα αναβληθούν ή αν αναβληθεί και όλη η αγωνιστική.