Ανάλυση του ΑΟΤ στην Τρίγλια

Η  χθεσινή προπόνηση της ομάδας της Τρίγλιας ενόψει του Κυριακάτικου (20/10, 16.00) αγώνα με τον ΑΟΤ,   περιελάμβανε δύο μέρη:  


-Προηγήθηκε Video – Ανάλυση της ομάδας των Τρικάλων από τον προπονητή
Κώστα Γεωργιάδη.
-Στην συνέχεια ακολούθησε προπόνηση με έμφαση στην τακτική σε συνθήκες
αγώνα.
Συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές ενώ ευχάριστα νέα ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού αποτελούν οι επιστροφές των Γιάννη Ντούνγκα και Βασίλη Αμαραντίδη .
Δηλώσεις Ζορμπά
Ο ποδοσφαιριστής της Τρίγλιας, Παναγιώτης Ζορμπάς, δήλωσε για τον αγώνα με τα Τρίκαλα:  » Το παιχνίδι της Κυριακής είναι κομβικό. Δεν θέλουμε να » αφήνουμε» βαθμούς στην έδρα μας. Την προηγούμενη αγωνιστική στην Βέροια πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση χωρίς όμως να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οπότε ψάχνουμε σ’ αυτό το παιχνίδι να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Άλλωστε κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, έχοντας πάντα ως στόχο τη νίκη. Πιστεύουμε ότι με την δουλειά που έχουμε κάνει όλη την εβδομάδα πάνω στον αντίπαλο θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη και είμαστε πολύ αισιόδοξοι .
Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους και των συμπαικτών μου τους φίλους της ομάδας μας για την συγκινητική συμπαράσταση τους στην Βέροια. Έχουμε δείξει ότι παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και θέλουμε πάρα πολύ την στήριξη τους και για την συνέχεια. Οπότε θα ήθελα να απευθύνω κάλεσμα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα ώστε ο κόσμος μας να αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας μας που θα την «σπρώξει» στη νίκη»