Ανεβάζουν τον πήχη με κόουτς Γιάννη Τσίμα οι Μάγοι Τρικάλων

Έκαναν σούπερ κίνηση για την θέση του προπονητή οι Μάγοι Τρικάλων και ανεβάζουν τον πήχη στην ομάδα τους καθώς ανακοίνωσαν νέο κόουτς τον Γιάννη Τσίμα ενόψει της νέας σεζόν στην Α2 ΕΣΚΑΘ.

Η ανακοίνωση: » H ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ.κ. Γιάννη Τσίμα, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας.

Ο Γιάννης Τσίμας επιστρέφει στους Μάγους, καθώς κάθισε στον πάγκο της ομάδας μας το 2010-11 (άνοδος στην Α1 ΕΣΚΑΘ) και το 2011-2012 (4η θέση στην Α1 ΕΣΚΑΘ) με απόλυτη επιτυχία.
Έχει αγωνισθεί κατά το παρελθόν ως παίκτης σε αρκετές ομάδες όπως ο ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ, η ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ, ο ΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ο 21ος ΑΙΩΝΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ και ο ΑΙΟΛΟΣ.
Στην προπονητική του καριέρα κάθισε στον πάγκο της Φαλώρειας, του Ιπποκλή Μεγαλοχωρίου, του ΓΣ Φαρσάλων και του ΑΟ Καλαμπάκας.

Η Διοίκηση τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Τέλος, ο Πρόεδρος και το ΔΣ του συλλόγου νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς τους 2 προπονητές της περσινής σεζόν, κ.κ. Απόστολο Τσιμούρτο και Στέφανο Πασχάλη, για την ακεραιότητά τους και την άψογη συνεργασία που είχαμε όλη τη χρονιά στο ανδρικό τμήμα.
Απόστολε και Στέφανε είστε έτσι κι αλλιώς μέλη της Μαγείας μας.»

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Α Σ ΜΑΓΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ